12. Jula 2022.

„Opasni“ dečko kojeg je Mirka voljela prije Vujadina

Big Portal

Glumica Mirka Vasiljević je u srećnoj vezi sa fudbalerom Vujadinom Savićem, sa kojim ima četvoro dece. Srpska lepotica danas uživa u harmoničnom porodičnom životu, a iza sebe ima mladalačku ljubav sa „opasnim“ momkom.

Naime, ona je nekada bila u vezi sa Lazarom Kosmajcem, sinom Dragoslava Kosmajca. Dragoslav Kosmajac je kontroverzni biznismen za kojeg se pričalo da je umešan u kriminalne radnje.

Kosmajac je bio optužen za utaju poreza i nezakonito knjiženje zemljišta, ali oslobođen je zbog nedostatka dokaza. Preminuo je od koronavirusa 2020. godine.

Mirka Vasiljević je njegovog sina Lazara upoznala u privatnoj školi koju su zajedno pohađali. Tada su i uplovili u romansu. U to vreme, glumica je već bila slavna, zbog uloge ćerke Nikole Koja u filmu „Mi nismo anđeli 2“.

„Mirka i Lazar su se upoznali u privatnoj školi na Banovom brdu, a neki kažu da su se njihovi očevi znali godinama pre njihovog rođenja. Ta ljubav je trajala godinu dana i bila je propraćena čestim svađama i raskidima pošto su oboje bili vrlo mladi. U jednom trenutku prekida veze Mirka je počela romansu s kolegom Viktorom Savićem, da bi se samo nekoliko dana kasnije vratila u zagrljaj Kosmajcu“, otkrio je svojevremeno izvor „Kurira“.

Mirka ipak nikada nije želela da govori o tome.

„Uvek rado odgovaram na pitanja koja se tiču mog posla i ona koja su u vezi sa suprugom i decom. Međutim, ne želim da pričam o nečemu što je deo moje prošlosti i što se dešavalo u srednjoj školi. Nije da izbegavam da pričam o tome jer sam posebna, već je to totalno degutantno“, izjavila je tada medijima.

Kako se Mirka ostvarila kao majka, te odlučila da živi takvim načinom života sa svojom porodicom, mnogi tvrde da je svoju karijeru potpuno zapostavila. Ipak, ona ima svoj plan za karijeru.

„Deca su sve starija i sve više ću moći da radim, a Vujadin kad napuni određene godine završava karijeru, tako će mnogo veći fokus biti na meni, jer moj posao će moći da uspe i ‘posle penzije'“, rekla je za Zadovoljna.rs.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare