Ono što se influenserki desilo zbog jedne pogrešne fotke govori sve o Instagramu - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Ono što se influenserki desilo zbog jedne pogrešne fotke govori sve o Instagramu

INSTAGRAM model Natalie Schlater obrisala je Instagram nakon što je prošlog vikenda uspjela razbjesniti svoje fanove jednom fotografijom koju je snimila u Indoneziji. Natalie je prije tog posta imala 12 hiljada pratilaca, no nakon fotografije s rižinog polja na kojoj pozira polugola dok čovjek radi u rižinom polju i nekoliko stotina negativnih komentara…

INSTAGRAM model Natalie Schlater obrisala je Instagram nakon što je prošlog vikenda uspjela razbjesniti svoje fanove jednom fotografijom koju je snimila u Indoneziji.

Natalie je prije tog posta imala 12 hiljada pratilaca, no nakon fotografije s rižinog polja na kojoj pozira polugola dok čovjek radi u rižinom polju i nekoliko stotina negativnih komentara bijesnih pratilaca taj je broj počeo opadati. Natalie je zatim pokušala popraviti štetu pa je objavila poruku izvinjenja.

“Čini se da ste me ekstremno krivo shvatili u prijašnjoj objavi. Svjesna sam svojih privilegija i koliko zahvalna trebam biti na svemu što imam. Htjela sam samo reći koliko marljivo rade ljudi u Indoneziji, nisam htjela ispasti bezobrazna. Žao mi je ako sam nekoga povrijedila, to mi nije bila namjera. Budite ljubazni jedni prema drugima i širite ljubav, a ne mržnju”, poručila je.

Резултат слика за Natalie Schlater

No, čini se da nije uspjelo jer se influenserka sad odlučila potpuno povući s Instagrama.

“Potpuno razumijem da se moj natpis mogao shvatiti pogrešno zbog društvene klime u kojoj danas živimo i kada bih mogla vratiti vrijeme, drugačije bih formulisala tu rečenicu”, rekla je za Bored Pandu nakon što je njezina objava preplavila društvene mreže.

Natalien primjer najbolji je pokazatelj kako funkcionišu društvene mreže – internet ne oprašta ni jednu pogrešnu objavu.

Danas objavljeno

Kortni Kardasijan u vezi je s bubnjarom slavnog benda

D

Nicholas Cage u novom Netflixovom dokumentarcu vodi nas kroz istoriju psovki

D

Larry King – Medijski mag sa više od 50 000 intervjua!

D

Ostavite komentar