OnlyFans izbacio svoju prvu aplikaciju bez pretplate i bez golotinje - BIGportal.ba
Tehnologija World-wide-web

OnlyFans izbacio svoju prvu aplikaciju bez pretplate i bez golotinje

OnlyFans je meka za gomilu video sadržaja sa obiljem golotinje. S obzirom da zbog toga nije mogao da bude uvršten svojom aplikacijom na Gugl pleju i Ep storu, sada kompanija izbacuje novu aplikaciju dostupnu za iOS -u i Android, pod nazivom OFTV koja sadrži mnoge redovne kreatore OnlyFans-a, ali je…

OnlyFans je meka za gomilu video sadržaja sa obiljem golotinje. S obzirom da zbog toga nije mogao da bude uvršten svojom aplikacijom na Gugl pleju i Ep storu, sada kompanija izbacuje novu aplikaciju dostupnu za iOS -u i Android, pod nazivom OFTV koja sadrži mnoge redovne kreatore OnlyFans-a, ali je sadržaj strogo bezbjedan za rad.

Aplikacija je neko vrijeme bila u razvoju i pokrenuta je u januaru, ali OnlyFans je tek sada promoviše, prema izvještaju Blumberga. To je dio pokušaja kompanije da prevaziđe sadržaj za odrasle i pozicionira se kao neutralna platforma poput Patreona, omogućavajući zabavljačima, muzičarima i stvaraocima da unovče svoj odnose sa obožavaocima.

“OFTV pruža super pogodan način za obožavaoce da gledaju sadržaje omiljenih kreatora”, rekao je za Blumberg izvršni direktor OnlyFans Tim Stokeli. “Na OFTV-u nema sadržaja za odrasle. Pošto se ne monetizuje i nema direktan uticaj na zaradu autora, u mogućnosti smo da budemo u prodavnici aplikacija”, navodi se u saopštenju.

Blumberg napominje da aplikacija ima više od 800 video zapisa, koje predvodi serija – “Otključano” – sa intervjuima medijskih ličnosti i bivših pornografskih glumicama, kao što je Mia Kalifa, te glumica i rediteljka Bela Torn. Ostali sadržaji u aplikaciji uključuju lekcije iz plesa, kuvanja, meditacije i surfovanja, kao i razne vlogove i video zapise podcasta.

Iako je brend OnlyFans trenutno neodvojiv od reputacije sadržaja za odrasle i nesumnjivo je njegovo veliko prisustvo u onlajn prostoru – može se pohvaliti sa više od milion stvaralaca – a od decembra prošle godine, oko 85 miliona korisnika generisalo je godišnje 2 milijarde dolara prodaje (od čega OnlyFans smanjuje prodaju za 20 posto, što je neto 400 miliona dolara).

Stokeli je rekao Blumbergu da kompanija trenutno ne planira naplaćivati pristup OFTV-u niti stavljati reklame na svoj sadržaj.

(B92)

Originalni članak

Danas objavljeno

Otvara se onlajn muzej mobilnih telefona koji prikazuje njihov razvoj od 1984. do danas

Zeljka

NZXT je predstavio nova H510 kućišta, sa poboljšanim potencijalom hlađenja

Zeljka

Poznate glavne specifikacije Xiaomi Civi telefona

Zeljka

Ostavite komentar