Oni vas neće cijeniti dovoljno: Horoskopski znaci koji nisu za ljubav! - BIGportal.ba
Ljubav i seks Magazin

Oni vas neće cijeniti dovoljno: Horoskopski znaci koji nisu za ljubav!

Ponekad svjesno povređuju partnere…

Neke osobe jednostavno ne žele odoljeti iskušenjima i vode se prividnom strašću, čak i ako to znači da će nekoga povrijediti. Saosjećanje im nije jača strana, a ako vide priliku za vlastitu sreću, iskoristiće je bez obzira na sve. Osobe rođene u sljedećim horoskopskim znakovima nikad vas neće znati dovoljno cijeniti u vezi.

Blizanci

Blizanci su vrlo skloni koketiranju, a u tome im pomaže njihova izražajna harizma. Vrlo su svjesni i realni, ali uprkos posljedicama, učiniće sve što ih u tom trenutku uzbuđuje. Sami su sebi uvijek na prvom mjestu i nerijetko će vam pokazati kako se smatraju vrijednijim od vas. 

Ovan

Osobe rođene u znaku Ovna najsklonije su prevarama. Imaju izraženu seksualnu energiju i lako pokleknu iskušenjima, ali im to ne predstavlja problem jer smatraju da u svakom trenutku mogu činiti šta god žele bez obzira na vaše gledište. 

Škorpija

Škorpije su vrlo direktne osobe, što često zna povrijediti njihove bližnje. Ako im bilo šta zasmeta kod vas, pronaći će vam zamjenu u rekordnom roku i zaboraviti da ste ikad postojali.

Danas objavljeno

Alek Ginis prezirao Ratove zvijezda: “Nisam više mogao da izgovaram te grozne rečenice”

Zeljka

Bolje da imate pauka kao ljubimca; Naučnici otkrili zašto ih ne treba ubijati

Zeljka

Sedam gradova se takmiči: Gdje će se održati Evrovizija 2023. godine?

Zeljka

Ostavite komentar