Oni su joj uvijek na prvom mjestu: Dženifer Lopez proslavila 12. rođendan svojih blizanaca - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Oni su joj uvijek na prvom mjestu: Dženifer Lopez proslavila 12. rođendan svojih blizanaca

Dženifer Lopez (Jennifer Lopez) proslavila je 12. rođendan svojih blizanaca na veoma dirljiv način.

Dženifer (50) u slatkoj rođendanskoj posveti napisala je da će blizanci Ema i Mek “biti uvek njene bebe”. Verenik Lopezove Alek Rodrigez takođe je podelio slatku poruku blizancima. Glumica i pevačica označila je tako posebnu prekretnicu u životu njene dece.

Pevačica ima Emu Maribel i Makmilijana Davida koga zovu Mek sa bivšim mužem Markom Antonijem i nedavno im je proslavila 12. rođendan. Tom prilikom je podelila slatku fotografiju svoje dece kao novorođenčadi.

“Znam da danas imate 12 godina, ali uvek ćete biti moje bebe … SREĆAN ROĐENDAN MOJIM LEPIM KOKOSOVIM ORAŠČIĆIMA!!!”. Na Instagramu je fotografija na kojoj ona gleda u kolevku tada novorođenih beba.

Glumičin verenik Alek Rodrigez takođe je ozvaničio rođendan blizanaca slatkim postom na kome je prikazano nekoliko fotografija mešovite porodice.

“Srećan rođendan, Ema i Mek!!!!! Tako sam ponosan na vas dvoje i srećan sam što sam deo vašeg života. Volim vas!”, Napisala je bivša MLB zvezda.

Rodrigez i Lopezova žive kao prava porodica. I Rodrigez ima dvoje dece – ćerku Elu Aleksander (11) i Natašu Aleksander (15) koji se prema Emi i Meku ponašaju kao prema bratu i sestri.

Danas objavljeno

Šta je najveći ubica sna i kako ga savladati za 15 minuta

Zeljka

Forbs izabrao pet najpodcjenjenijih gradova Balkana, na listi i jedan srpski

Zeljka

Preminula Kirsti Eli

Zeljka

Ostavite komentar