OnePlus Watch Cyberpunk 2077 Edition biće predstavljen 24. maja - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

OnePlus Watch Cyberpunk 2077 Edition biće predstavljen 24. maja

OnePlus je početkom ove godine ušao u segment pametnih satova lansiranim OnePlus Watchom. Još u martu, kompanija je lansirala fitnes tracker uporedo sa lansiranjem OnePlus 9 serije.

U vreme lansiranja, OnePlus je otkrio da će pametni sat biti dostupan u standardnom i Cobalt Edition izdanju, ali izgleda da kompanija radi na novom posebnom izdanju sata. Prema izveštaju GSM Arene, OnePlus Watch Cyberpunk 2077 sprema se za lansiranje u svojoj matičnoj zemlji Kini 24. maja, uz neke promene u dizajnu i softveru. Pogledajmo izbliza uređaj.

Čini se da se kompanija udružila sa igračkim studijem i pametni sat donosi sa gumenom trakom marke Cyberpunk u crnoj boji sa žutim prugama. Gumeni kaiš takođe na vrhu ima logotip igre. Dalje, tvrdi se da će OnePlusov specijalni sat stići sa jedinstvenom watch face temom. Osim vizuelne razlike, očekuje se da OnePlus Watch Cyberpunk 2077 stigne sa sličnim specifikacijama kao i standardna varijanta. Bilo bi zanimljivo videti šta još kompanija planira da ponudi.

Da se podsetimo, OnePlus Watch ima 1,39-inčni AMOLED ekran rezolucije 454 × 454 piksela. Ispod haube ga pokreće STM32 procesor, uparen sa 1 GB RAM-a i 4 GB interne memorije. Takođe ima SpO2 senzor, koji je sposoban da meri nivo kiseonika u krvi.

Izvor: My Smart Price

Danas objavljeno

Meta kažnjena u Irskoj s 265 miliona eura zbog “curenja” podataka korisnika Facebooka

Zeljka

Mask: “Apple prijeti da će izbaciti Twitter iz App Storea”

Zeljka

Najnovija WhatsApp funkcija olakšava da sami sebi šaljete poruke

Zeljka

Ostavite komentar