OnePlus Nord SE je otkazan! - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

OnePlus Nord SE je otkazan!

Nakon što je OnePlus najavio Nord N10 i N100, Android Central i tipster Mak Jambor izvijestili su da je u toku izrada drugog telefona nazvanog Nord SE. Očekivalo se da će posebno izdanje Nord dobiti punjenje od 65W, OLED ekran i bateriju od 4.500mAh. Međutim, čini se da bi uređaj mogao biti otkazan.

Mak Jambor objavio je naknadni izveštaj u kojem se kaže da je Nord SE napravljen u saradnji sa umetnikom Joshua Videsom, a trebalo je da bude izdat krajem 2020. ili početkom 2021. Međutim, nekoliko njegovih izvora sada potvrđuje da telefon neće videti svetlost dana.

Nema očiglednog razloga za otkazivanje Nord SE-a, a OnePlus bi mogao da koristi nadimak za budući telefon. Jedina izvesna stvar, tvrdi Jambor, jeste da se planirano Specijalno izdanje originalnog Nord-a neće dogoditi.

U međuvremenu se navodno radi na nasledniku OnePlus Nord N10. Videli smo rendere uređaja sa navodno kodnim imenom „Ebba“ pre nekoliko nedelja, ali još uvek nema reči o njegovim osnovnim specifikacijama ili dostupnosti.

Izvor: Pametnitelefoni.rs

Danas objavljeno

Istražuju se tvrdnje o curenju telefonskih brojeva WhatsApp korisnika

Vanja A

Apple testira jedan od bitnih noviteta za iOS

Vanja A

Musk moli korisnike Twittera da budu aktivniji: Uključite se u javnu raspravu

Zeljka

Ostavite komentar