OnePlus je objavio zvaničnu fotografiju svog pametnog sata - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

OnePlus je objavio zvaničnu fotografiju svog pametnog sata

OnePlus je poznat po svijim opširnim kampanjama nagoveštavanja proizvoda koji se očekuju, a ovoga puta kompanija je prevazišla samu sebe u pripremi za prezentaciju, koja će se održati 23. marta, kada se očekuje predstavljanje OnePlus 9 serije telefona i OnePlus Watch pametni sat.

Kompanijin prvi pametni sat je sada “procureo”, tačnije fotografija uređaja je retvitovana od strane OnePlus-a što je čini zvaničnim tizerom dolazećeg uređaja.

Kako je sugerisano i ranije, OnePlus Watch ima okrugli dizajn, kaiš koji će lako moći da se zameni standardnim veličine 20mm ili 22mm. Nije poznato koliki će biti okviri, jer fotografija pokazuje crnu pozadinu na ekranu.

The OnePlus Watch gets an early reveal ahead of March 23rd announcement -  The Verge

Vidljiva su dva tastera s desne strane, kao i ono što izgleda kao always-on displej. OnePlus je ranije objavio da pametni sat neće koristiti Google Wear OS već sopstvenu softversku platformu.

OnePlus Watch će imati IP68 sertifikat za zaštitu od vode i prašine, biće dostupan u crnoj i srebrnoj varijanti i podržavaće SpO2 senzor, detekciju vežbanja, praćenje spavanja i imaće 4GB interne memorije.

Izvor: GSMArena

Danas objavljeno

Kompanije iz EU podnijele su zvaničnu žalbu protiv Microsoft OneDrive Windows integracije

V.R.

Meta odlaže enkripciju za Facebook i Instagram

V.R.

Ugrađeno prvo 3D štampano oko

V.R.

Ostavite komentar