OnePlus će tokom marta predstaviti svoj 9R telefon i pametni sat - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

OnePlus će tokom marta predstaviti svoj 9R telefon i pametni sat

Dojavljivač Ishan Agarwal je za sajt 91Mobiles sugerisao da će OnePlus tokom marta navodno predstaviti bar četiri uređaja, uključujući pristupačni OnePlus 9R telefon, standardni OnePlus 9, 9 Pro i ranije nagovešteni pametni sat.

 Agarwal nije pomenuo specifikacije 9R telefona i pametnog sata, informacije stižu dan nakon što je @evleaks pronašao dokaze o 9R nazivu.

Ranije glasine su sugerisale da bi 9R mogao nositi naziv 9E ili 9 Lite, a trebalo bi popuni jaz između uobičajenih premijum i budžetskih Nord uređaja kompanije OnePlus.

Mogao bi imati 6.5-inčni displej sa 90Hz osvežavanjem, Snapdragon 690 čip i 64MP glavnu kameru, kao i više RAM-a i veću bateriju u odnosu na Nord N10. Od OnePlus 9 i 9 Pro modela se očekuju displeji sa 120Hz osvežavanjem, Snapdragon 888 čip i naprednija tehnologija kamera.


OnePlus pametni sat, s druge strane, će imati okrugli dizajn, sa Wear OS platformom i verovatno će deliti neke karakteristike sa Oppo Watch RX modelom.

Ukoliko se ovi navodi ispostave kao tačni, očekuje se da će OnePlus uskoro početi da objavljuje tizere za 9R, pametni sat i druge teelfone koji će uskoro biti predstavljeni.

Izvor: Benchmark / 91Mobiles

Danas objavljeno

Cooler Master predstavlja MasterBox 540 i MasterBox MB600L V2 kućišta

Vanja A

Sada je moguće instalirati Windows 10 na Apple M1 MacBook uređaje

Vanja A

Prvo veliko sistemsko ažuriranje za PlayStation 5 omogućava zanimljive funkcije

Zeljka

Ostavite komentar