OnePlus 9T bi mogao imati ColorOS 11, 108MP kameru - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

OnePlus 9T bi mogao imati ColorOS 11, 108MP kameru

OnePlus je ranije ove godine predstavio OnePlus 9 i OnePlus 9 Pro, a glasine sugerišu da nas očekuje i OnePlus 9T. Sada je dojavljivač objavio neke informacije o ovom telefonu.

OnePlus 9 serija, koja je ranije objavljena, je u Evropu stigla sa OxygenOS platformom, dok je u Kini koristila ColorOS. Tokom juna je OnePlus najavio dublju integraciju sa kompanijom Oppo, što bi se moglo odraziti već na predstojeći OnePlus 9T model.

Dojavljivač sugeriše da će OnePlus 9T stići sa ColorOS 11 interfejsom, ali nije precizirao da li se to odnosi na model za tržište Evrope ili za Kinu.

OnePlus 9T bi mogao imati ColorOS 11, 108MP kameruPored toga, pomenuto je da će telefon imati sistem sa četiri kamere, koji će predvoditi glavni senzor od 108MP. Kompanija će nastaviti da koristi Hasselblad optimizaciju kamera i kod OnePlus 9T modela.

Očekuje se da će OnePlus 9T biti predstavljen tokom trećeg tromesečja ove godine, a glasine pominju da neće biti objavljen OnePlus 9T Pro.

Ranije informacije su ukazivale na to da će OnePlus 9T imati Samsung E4 AMOLED LTPO displej sa FHD+ rezolucijom i 120Hz osvežavanjem, a moguće je da će ga pokretati Snapdragon 888 čipset.

Izvor: PlayfulDroid

Danas objavljeno

Ažuriranje firmvera GoPro HERO 10 rješava problem pregrijavanja kamere

Vanja A

Ovako je trebao da izgleda Surface Neo od kog se ipak odustalo

Vanja A

Apple zamalo izbacio Facebook i Instagram aplikacije sa App Store-a

Vanja A

Ostavite komentar