OnePlus 8 Pro renderi otkrivaju punch-hole displej, četiri kamere - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

OnePlus 8 Pro renderi otkrivaju punch-hole displej, četiri kamere

Nije prošlo ni mjesec dana od kako su predstavljeni OnePlus 7T i 7T Pro telefoni, a već smo ranije imali priliku da vidimo prve fotografije/rendere OnePlus 8 modela. Sada su tu i renderi za OnePlus 8 Pro varijantu.

OnePlus 8 Pro će imati punch-hole displej, umesto ekrana bez izreza koji su implementirali OnePlus 7 Pro i 7T Pro. OnePlus 8 Pro naizgled nije drugačiji od standardnog modela, ali bolji uvid ukazuje na dodati 3D ToF senzor i dodatne kamera senzore na poleđini, kao i veću slušalicu. Gornji okvir Pro modela će biti deblji nego kod OnePlus 8.

Tasteri, mikrofon, USB-C port i slot za SIM kartice su smešteni kao kod OnePlus 8 modela, ali je telefon 0,7mm deblji nego standardni OnePlus 8. Takođe, telefon bi trebalo da ima i 6.65-inčni displej.

Ekrani OnePlus 8 i OnePlus 8 Pro modela će imati osvežavanje od 90Hz, što ne predstavlja iznenađenje, jer je OnePlus prošlog meseca objavio da će svi kompanijini budući telefoni imati 90Hz displeje.

OnePlus je 7 i 7Pro modele objavio u maju ove godine, što ukazuje na to da bi i njihovi naslednici – OnePlus 8 i 8 Pro, mogli biti objavljeni u istom periodu naredne godine. Više rendera OnePlus 8 Pro telefona je dostupno u linku izvora.

Izvor: 91Mobiles

Danas objavljeno

Kafanska budućnost: Kad piće sipa robotizovani šanker

V.R.

Days Gone stiže konačno za PC

V.R.

Maliciozna Firefox ekstenzija napadačima otvorila put ka Gmail nalozima žrtava

V.R.

Ostavite komentar