OnePlus 7 Pro će imati HDR10+ ekran - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

OnePlus 7 Pro će imati HDR10+ ekran

Najveći deo karakteristika OnePlus 7 Pro telefona je poznat, a dosta toga zahvaljujući brojnim tizerima CEO-a kompanije. Prema svemu sudeći, ekran će biti centralna tačka ovog uređaja. Pete Lau, CEO kompanije, je sada istakao da će pored QHD+ rezolucije i 90Hz osvežavanja OnePlus 7 Pro imati i podršku za HDR10+ standard.

“HDR10+ je najverovatnija budućnost kako TV displeja, tako i displeja na telefonima. Nadamo se da će naš najnoviji uređaj postaviti nove temelje u smartfon industriji i otvoriti novi svet za vizuelnu fluidnost korisnicima. Drago nam je što smo predvodnici u deljenju ove tehnologije sa svetom”, istakao je Lau.

Trenutno svega nekoliko uređaja ima podršku za HDR10+ standard. Regularni HDR10 standard podržava 1000 nita osvetljenja, dok HDR10+ ide do 4000 nita. Naravno, ova vest stiže nakon što je OnePlus 7 Pro dobio A+ ocenu na DisplayMate testu.

Pored ovoga, ranije je nagovešteno da OnePlus 7 Pro stiže uz UFS 3.0 flash skladište, što će omogućiti još bolje ukupne preformanse.

Izvor: GSMArena

Danas objavljeno

ViewSonic je predstavio nekoliko pristupačnih VRR monitora iz VX18 serije

Zeljka

Samsung i LG će proizvoditi LTPO panele za iPhone 13 Pro i 13 Pro Max

Zeljka

Epic Games na svojoj prodavnici u toku sljedeće nedjelje dijeli čak 3 besplatne igre – Evo koje su!

Zeljka

Ostavite komentar