OnePlus 7 i 7 Pro počeli da dobijaju OxygenOS 10 ažuriranje - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

OnePlus 7 i 7 Pro počeli da dobijaju OxygenOS 10 ažuriranje

OnePlus je počeo korisnicima OnePlus 7 i OnePlus 7 Pro telefona da isporučuje stabilnu verziju Androida 10, u okviru svog OxygenOS 10 ažuriranja.

Firmware implementira novi korisnički interfejs, poboljšana odobrenja za lokaciju, nove opcije prilagođavanja za Settings i drugo.

Sistem je nadograđen na Android 10, ima novi UI dizajn. Tu su i nove opcije za gestikulaciju za Full Screen. Game Space funkcija sada objedinjuje sve korisnikove omiljene igre na jednom mestu za bolji pristup i bolje gejming iskustvo.

Tu je i Smart display sa prikazom specifičnih vremena, lokacija i događaja. Na kraju, sada je moguće i blokiranje spama uz pomoć ključnih reči.

OxygenOS 10 trenutno pristiže korisnicima u talasima, što znači da će ga na početku dobiti samo limitirani broj vlasnika OnePlus 7 i 7 Pro telefona, dok će šira podrška biti dostupna za nekoliko dana, ukoliko ne budu otkriveni veći bagovi.

Kada su u pitanju stariji OnePlus modeli, više detalja o Android 10 nadogradnji bi moglo biti poznato tokom kompanijine prezentacije 26. septembra.

Izvor: GSMArena

Danas objavljeno

Stare dobre Olympus kamere će sada biti preimenovane u OM sistem

Vanja A

Android 12L najavljen za sklopive uređaje i uređaje sa velikim ekranom

Vanja A

Call of Duty: Vanguard veličina instalacije dostiže 93 GB na konzolama, mnogo manje nego ranije

Vanja A

Ostavite komentar