ONE SU KRASILE "PLEJBOJ" Goca za nage fotografije trebala da dobije 5.000 evra, A ONDA OSTALA BEZ DINARA - BIGportal.ba
Ex Yu

ONE SU KRASILE “PLEJBOJ” Goca za nage fotografije trebala da dobije 5.000 evra, A ONDA OSTALA BEZ DINARA

Mnogobrojne poznate ličnosti fotografisale su se za srpski “Plejboj”, ali svakako jedna od zapaženijih naslovnih je ona na kojoj je bila Suzana Mančić.

Ima skoro 15 godina od “Plejboja”. Imam taj primjerak “Plejboja” kod kuće i ja sam ponosna na njega, često uzmem i prelistam ga da se podsjetim kako sam dobro izgledala tog momenta. To su bile moje najbolje godine. Tada sam izgledala stvarno moćno i kao žena i kao profesionalac. Ponosna sam na svoju hrabrost koju sam tada imala – izjavila je Suzana prije nekoliko i dodala da bi se ponovo slikala.

I Katarina Žutić se obnažila za poznati magazin. Dok smo njenu majku Svjetlanu Bojković gledali u brojnim filmovima i serijama, Katarina Žutić pokazuje potpunu suprotnost legendarne glumice.

Iako se Katarina takođe bavi glumom, od majke se razlikovala u potpunosti, kada je sloboda i ekscentričnost u pitanju, pa se tako 2004. godina skroz obnažila za muške, ali i ženske oči. Ona se ni danas ne kaje zbog ovog poteza, a već nekoliko godina je u ljubavnoj vezi sa muzičarem Nemanjom Aćimovićem.

Tada se u javnosti spekulisalo i da je pjevačica Goca Tržan dobila honorar od 5.000 evra kako bi se obnažila, međutim na kraju se ispostavilo da je dobila nula dinara, piše Blic.

Danas objavljeno

Ceca Bojković otkrila nepoznate detalje o Draganu Nikoliću i Bori Todoroviću

Zeljka

Nije više plavuša: Nevena Božović promijenila boju kose

Zeljka

Kakva transformacija Ele Dvornik: Da li je ona nova Pamela Anderson?

Zeljka

Ostavite komentar