One Outlook stiže sa velikim brojem novih funkcija - BIGportal.ba
Tehnologija World-wide-web

One Outlook stiže sa velikim brojem novih funkcija

Prije desetak dana procurile su prve fotografije One Outlooka, nove aplikacije za e-mail, kreirane od strane Windowsa. Sada je američka kompanija najavila beta verziju ove aplikacije za Windows, koja nam daje dobar uvid u to kakve funkcije možemo očekivati.

Prema Microsoftovoj najavi, One Outlook dobija mnogo novih funkcija, pored dizajnerskih promena. Pre svega, ova aplikacija integrisaće se sa Loop-om, Microsoftovim sistemom za ankete, liste zadataka itd. Tu je i novi sistem za prilaganje fajlova. Tako ako imate nešto sačuvano na Microsoftovom nalogu, možete ukucati simbol “@”, a zatim i naziv datoteke, nakon čega ćete dobiti listu odgovarajućih datoteka koje možete priložiti u mejl.

Takođe, Microsoft je dodao nekoliko novih funkcija kalendara i obaveza. Tako ćete moći da privučete željene mejlove na panel i razvrstate ih u obaveze ili događaje u kalendaru, ako želite da odredite vreme za odgovaranje na određeni mejl. Tu je i mogućnost “pinovanja” (pin) određenih mejlova kako bi vam oni ostali u fokusu, ako niste u prilici da ih odmah pročitate i eventualno na njih odgovorite.

Microsoft takođe pominje i mnogo drugih funkcija. Tako, na primer, kada odgovarate na poziv iz kalendara, možete odrediti dali ćete određenom događaju prisustvovati fizički ili virtuelno, tu je funkcija čišćenja inboksa Sweeb koja je takođe uključena u aplikaciju.

Nadalje, sam Outlook će “pinovati” mejlove koje smatra važnim, kako ih ne biste propustili. Kompletnu listu funkcija, zajedno sa fotografijama i opisima, možete videti na Microsoftovoj veb stranici.

Potrebno je još jednom naglasiti da se radi o beta verziji, što znači da je moguće da Microsoft doda još neke funkcije u stabilnu verziju.

Izvor: B92

Danas objavljeno

Kako da uštedite internet na putu s Google Maps navigacijom

Vanja A

NASA želi nuklearne reaktore na Mjesecu

Vanja A

Solana pravi svoj kripto-telefon pod nazivom Saga

Vanja A

Ostavite komentar