Ona je rođaka Kate Middleton: Pozirala za Playboy, čita Tarot, nastupa kao striptizeta - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Ona je rođaka Kate Middleton: Pozirala za Playboy, čita Tarot, nastupa kao striptizeta

Katrina Darling, rodica vojvotkinje Kate Middleton nije poznata široj javnosti

Kada se Kate tek udala za princa Williama, isplivavale su razne priče čime se sve Katrina bavi, a navodno je dobro plaćena kako ne bi promovisala njihovo krvno srodstvo. Međutim, ona je i dalje je zadivljujuća i provokativna plesačica burleske, samo o Kate više ne priča mnogo.

Nakon godina unovčavanja svoje kraljevske veze, plesačica burleske, koja sada ima 31 godinu, preselila se  u London nedaleko od Kateinog doma u Kensingtonskoj palati.

Ona takođe nudi usluge čitanja tarot karata u luksuznim londonskim hotelima.

Neimenovani izvor u jednom intervjuu kaže: „Katrina je trčala okolo i predstavljala se kao kraljevska rodica kada je Kate pokušavala da preživi svoje prve dane kao zvanična članica monarhije i to nije bilo lako.”

„Kate je obaveštena da Katrina sada živi u Londonu i da još uvijek radi kao striptizeta i veoma je frustrirana zbog toga. Njena porodica čak i ne poznaje Katrinu i činjenica da ona još uvijek trguje svojim kraljevskim vezama je tako razočaravajuća.”

Godine 2011. Katrina je otkrila da je u srodstvu sa Kate, i nije prezala od uživanja u prilikama koje su joj se pružile zahvaljujući porodičnoj vezi.

Sljedeće godine, tada 22-godišnjakinji je plaćen priličanšestocifren iznos da se slika za časopis “Playboy”.

Uprkos slaboj kraljevskoj-rodbinskoj vezi (Katrinina baka je sestra Kateinog pradjeda Tomasa Harisona), plesačica burleske uživala je u pogodnostima i slavno izvodila svoje pokrete uz pjesmu ‘God Save The Queen’.

„Katrina Darling, druga rodica britanske vojvotkinje Kate Middleton, izaziva senzaciju u septembarskom broju Playboya”, tvitao je tada.

Katrina se i dalje bavi svojim poslom, a Kate je uspjela da ugasi sve veze sa njom. Bar za sad.

Izvor: Kurir.rs

Danas objavljeno

10 savjeta za buduće i sadašnje vlasnike pasa

Vanja A

U Amsterdamu pronađen slijepi putnik u prostoru za točak aviona, preživio 11-satni let

Vanja A

Kristina Agilera pohvalila Britni Spirs

Vanja A

Ostavite komentar