28. Decembra 2022.

“Ona ima beskrajnu ljubav jer sam je dobila u kasnijim godinama”

Big Portal

Autorka je poznatih pesama za Željka Joksimovića, Bojana Marovića, Mikija Perića, Romanu, Maju Nikolić, Andrijanu Božović i mnogih drugih. Važi za jednu od najtalentovanijih pevačica na našim prostorima. Prvu pesmu je objavila 1986. godine dok je još uvek bila u srednjoj školi.

Ćerku Luciju dobila je pre 12 godina, a Leontina je otkrila kako će njih dve provesti praznike:

“Sad je velika sama ostvaruje svoje želje. Sačekaćemo Božić ovde u Beogradu, a posle liturgije ćemo krenuti prvo put mojih roditelja do Požarevca, a onda nadam se do manastira Vratna, a onda tek ono pravo zimsko putovanje”, ispričala je u emisiji “Premijera”.

Priznala je da nije želela da bude poput njene majke:

“Htela sam da ne budem poput moje majke, što se kasnije pokazalo kao problem. Želela sam da svom detetu dopustim sve što je meni bilo zabranjeno. Ne vozi bicikl – slomićeš ruku. Ne penji se na drvo – razbićeš glavu. Ne hodaj po vetru – dobićeš šarlah. U psihologiji se to zove negativno negujući roditelj. A Lucija je mene navikavala da ja radim sve što ona poželi. Mislila sam da je to dobro. Ali kada su došle obaveze, škola, onda taj model vaspitanja nije mogao da se izdrži. Tada sam preokrenula stvari. Bila sam popustljiva jer sam htela da dete bude dete, a ne vojnik. Ipak, obaveze moraju da se poštuju”, otkrila je svojevremeno za “Hello”.

Izuzetno je vezana za Luciju, a najduže ju je ostavila samu jedan dan:

“Ona ima moju beskrajnu ljubav, možda zbog toga jer sam je dobila u kasnijim godinama. Naš dan ne može da počne bez grljenja i maženja. Mnogi mi kažu da budem zahvalna što je takva. Ali da sam ja roditelj koji je okrenut sebi i svojim zadovoljstvima, mislim da bi bila više otuđena od mene. Ovako, najduže je ostavljam samu jedan dan. Odvojile smo se kada je išla na rekreativnu nastavu ili jezički kamp”, ispričala je.

https://www.instagram.com/p/CXuIpVuIbVl/

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare