"On nije pobjegao iz karantina, već naša majka ima rak" - BIGportal.ba
Fudbal Sport

“On nije pobjegao iz karantina, već naša majka ima rak”

Iako se mislilo da je Gonsalo Iguain pobegao iz karantina svog kluba Juventusa, to nije bio slučaj.

Nakon što je argentinski napadač bio meta kritika zbog odlaska iz karantina, sada se oglasio njegov brat Nikola da ga opravda.

On je zamolio javnost da “prestane da se meša” u ono što se dešava u njihovoj porodici, jer njihova majka ima rak.

Iguain je dospeo u budno oko medija kada je napustio 14-dnevni, obavezni karantin u Torinu i privatnim avionom otišao u rodnu Argentinu.

“Naša majka, kao i mnogi drugi na svetu, se bori sa bolesti koja se zove rak. Tim ljudima očigledno nije stalo do zdravlja moje majke, već samo do magične reči, koja je u ovom slučaju ‘Iguain’. Takav je biznis”, napisao je Nikola Iguain na Fejsbuku.

“Moj brat Gonsalo je pustovao uz dozvolu kluba, sa sertifikatom koji dokazuje da nema koronavirus. On nije pobegao (iz karantina), okej? Otišao je da bi bio sa našom majkom u ovoj nezahvalnoj situaciji”, jasna je poruka Argentinca.

Fudbaleri Juventusa su momentalno smešteni u karantin nakon što je štoper ekipe Danijele Rugani bio pozitivan na koronavirus.

Pored Iguaina, dozvolu da napuste karantin dobili su i Miralem Panić i Sami Kedira, koji su se vratili u Luksemburg, odnosno Nemačku, prenose mediji, dok je Kristijano Ronaldo od početka u Madeiri u Portugalu.

Danas objavljeno

Kros ne bi dao “Zlatnu loptu” ni Mesiju ni Levandovskom

Vanja A

Napad na Đokovića i Dejvis kup: “To je kontradiktorno”

Vanja A

Troicki: Imali smo sreće

Vanja A

Ostavite komentar