"On je najtalentovaniji igrač kojeg sam ikada trenirao, ali mu menadžer ne daje šansu" - BIGportal.ba
Fudbal Sport

“On je najtalentovaniji igrač kojeg sam ikada trenirao, ali mu menadžer ne daje šansu”

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola pričao je o talentovanom Englezu Filu Fodenu. Gvardiola je pohvalio 19-godišnjeg reprezentativca Engleske i člana “građana”. Španac se našalio na svoj račun osvrnuvši se na kritike javnosti kako Fodenu nije davao dovoljno minuta tokom mandata u Mančesteru. “Foden je najtalentovaniji igrač kojeg sam ikada video….

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola pričao je o talentovanom Englezu Filu Fodenu.

Gvardiola je pohvalio 19-godišnjeg reprezentativca Engleske i člana “građana”.

Španac se našalio na svoj račun osvrnuvši se na kritike javnosti kako Fodenu nije davao dovoljno minuta tokom mandata u Mančesteru.

“Foden je najtalentovaniji igrač kojeg sam ikada video. Njegov problem je taj ga menadžer ne svrstava u startnu postavu. On zaslužuje sve minute, ali nije lako (izboriti se za njih) pored ostalih u konkurenciji. Neverovatno naporno radi i zna da sam tu da mu pomognem”, rekao je Gvardiola.

Pep kaže da ne očekuje da njegov tim povuče velike poteze na “letnjoj pijaci”.

“Ne, neće ih biti puno. Sviđa mi se tim kakav imamo. Možda (bude nešto), ali tržište nije prijatno i tim je već veoma dobar. Možda ne dođe niko, možda dođe jedan (igrač), možda jedan i po…”, ponovo se našalio Gvardiola.

Siti očekuje pripremni meč sa Jokohamom, a zatim duel Komjuniti šilda protiv Liverpula 4. avgusta.

“Gledao sam snimke Jokohame i ovo će možda biti najteža utakmica za nas do sada, zbog njihovog stila igre. Siti i Jokohama imaju istu fudbalsku filozofiju. Drago mi je što smo u Japanu i nadam se da će navijači uživati u fudbalu”, zaključio je proslavljeni Španac.

Danas objavljeno

Rubljov umalo sve ispustio – Rusi vode

Vanja A

Ćaćić: Nadam se da nećemo igrati dubl sa Hrvatima

Vanja A

“Federer je uradio pravu stvar”

Vanja A

Ostavite komentar