On je držao taoce u autobusu "Laste": Prijetio da ima pištolj i da će pobiti putnike i vozače, terete ga za POKUŠAJ UBISTVA - BIGportal.ba
Hronika Svijet Vijesti

On je držao taoce u autobusu “Laste”: Prijetio da ima pištolj i da će pobiti putnike i vozače, terete ga za POKUŠAJ UBISTVA

Državljanin Srbije Fahrudin K. (30) iz okoline Prijepolja koji je uhapšen kasno sinoć u Njemačkoj zbog sumnje da je držao taoce u autobusu “Laste” saslušan je tokom noći, a tokom dana će biti izveden pred sudiju.

Fahrudin K. je uhapšen, podsjetimo, nakon četvoročasovne blokade auto-puta između Hilpoltštajna i Gredinga jer je prema nepotvrđenim informacijama uzeo trojicu vozača kao taoce.

Prethodno je u autobusu, koji je putovao ka Srbiji, došlo do tuče u kojoj su lakše povrijeđeni muškarac i žena. Mediji navode da je zbog sukoba autobus stao u zaustavnoj traci auto-puta nakon čega je stigla dojava da je u vozilu naoružani muškarac.

– Muškarac u autobusu je tvrdio da ima pištolj i da će sve da pobije. Došlo je do fizičkog obračuna nekoliko putnika i dvoje je lakše povrijeđeno – saopštili su kasno sinoć iz policije.Fahrudin K. će prema najnovijim informacijama biti optužen za pokušaj ubistva.

SrpskaInfo

Danas objavljeno

“Sudija svjesno prekršio zakon” Draganu Borovčaninu 16 mjeseci zatvora

M.

“Kovid propusnice su samo početak, nećemo tu stati”

M.

Dodik: Naše političke akcije ne ugrožavaju bezbjednost

M.

Ostavite komentar