On je deset godina stariji, a ostvario se kao roditelj mnogo prije romanse sa glumicom - BIGportal.ba
Ex Yu

On je deset godina stariji, a ostvario se kao roditelj mnogo prije romanse sa glumicom

Glumica Nataša Ninković udala se sa samo 25 godina za Nenada Šarenca i u više navrata isticala je da joj je brak pomogao da sazri, a ne krije da su na početku njihove ljubavi zbog nje imali problema.

Bila sam klinka i u početku brak tvrdoglavo shvatala kao ring u kojem sa mužem odmjeravam snagu, dok mi u jednom trenutku Nenad nije predočio kako moramo da uskladimo korake – kazala je Nataša jednom prilikom, prenosi Blic.

– Danas mogu da kažem da sam sazrijevala pored supruga, a i djecu sam dobila u pravom trenutku, kao ispunjena žena koja može da im se potpuno posveti – dodala je.

Nataša i Nenad su u skladnom braku već 23 godine, a jedno drugom pomažu i daju uzajamnu podršku. Nenad je od Nataše stariji više od deset godina, što im, kako kažu, nikada nije predstavljalo prepreku.

Imaju dva sina, blizance Mateju i Luku, sa kojima zajedno žive u Beogradu. Poznato je da se njen izabranik i prije braka sa Natašom ostvario kao roditelj, pa javnost nije iznenadila informacija da je Nenad prije dvije godine postao deda.

Njegova nasljednica je, naime, na svijet tada donijela djevojčicu Veru. Nataša se sa Nenadovom kćerkom odlično slaže.

Danas objavljeno

RADOVAN VUJOVIĆ PODRŽAO BIVŠU DEVOJKU MILENU: Ona je neustrašiva, znam na šta je sve sposobna – ovo je šokantno i potresno i bolno!

D

ODUVIJEK SI BILA BORAC: Miloš Biković podržao koleginicu Milenu Radulović

D

OGLASILA SE I BRANKA KATIĆ: Nije čas prošao da mi Mika nije govorio da sam glupa i slao me na umivanje

D

Ostavite komentar