On će platiti sve troškove liječenja i NOVOG ORGANA za Darka Lazića - BIGportal.ba
Ex Yu

On će platiti sve troškove liječenja i NOVOG ORGANA za Darka Lazića

Darko Lazić odlagao je operaciju bubrega koji gotovo da ne radi, a navodno je došao trenutak da taj problem riješi.

Naime, pjevaču treba truda i vremena da povrati funkcije organa, ali se navodno ne pridržava terapije i ne posjećuje redovno ljekare.

– Baš sada kada je bio na operaciji smanjenja želuca, doktori su konstatovali da mu je bubreg znatno oštećen i da nema ni deset posto normalne funkcije pa su rekli da bi trebalo što prije da se operiše – kaže izvor i dodaje da je jedini problem što ljekari nisu sigurni da bi Darkov organizam mogao da funkcioniše normalno sa samo jednim bubregom i zato su mu predložili transplataciju.

– Iako u početku nije htio da se pomiri sa tom činjenicom, na kraju je odlučio da pronađe tim ljekara i stručnjaka koji bi mu uradili presađivanje. Još uvijek se ne zna datum operacije, ali je odlučio da to bude u Italiji. Iako je to veoma skupa intervencija, Darkov prijatelj iz Švajcarske ponudio se da plati sve troškove liječenja i novog organa tako da je porodica oslobođena brige da donira bubreg Darku. Naravno, svi su srećni zbog toga iako brinu kako će sve to proći i koliko će se čekati da se pravi bubreg pojavi – zaključuje izvor, piše Svet.

Danas objavljeno

Karleuša i Ceca najveći džekovi sa estrade

Vanja A

Kubura na meti hakera: Pokušava da povrati svoj fejsbuk profil!

Vanja A

Vreli noćni kadrovi Jelene Karleuše iz Dubaija

Vanja A

Ostavite komentar