8. Jula 2022.

Omiljeni modni dodatak i zaštita tokom ljetnih dana

Big Portal

A ovog ljeta modni naglasak je na prirodnim materijalima poput lana i pamuka, neutralnim nijansama i modnim dodacima koji su korisni, a istovremeno stylish. Da biste upotpunili ljetne kombinacije na pravi način, potrebno je izabrati odgovarajuće modne dodatke, a jedan od onih koji je koristan i uvijek u trendu je kačket ili šilterica.

Kačketi su nekad zamišljeni isključivo kao muški modni dodatak, ali kako se moda mijenja, tako je i ovaj komad dobio novo ruho i postao nezaobilazni detalj ženske streetstyle scene. Kačketi će vas zaštiti od sunca, a istovremeno vašoj kombinaciji dati završni touch. Posebno su popularni oni u neutralnim nijansama jer cijeli sportsko-neutralni stil u kombinaciji s patikama i trench jaknama je posljednja riječ mode. U tom smislu se posebno nose šilterice u nude nijansama. Ali, ako ne preferirate minimalistički stil oblačenja, dostupni su kačketi u raznim nijansama.

Osvježite garderobu stylish kačketima
Kako biste osvježili vašu garderobu na pravi način, potrebno je uložiti u kačkete koji bojama odgovaraju vašem stilu. Modni znalci predlažu da se nose uz razigrane i vibrantne kombinacije koje su ovog ljeta posebno u modi.

Ovog ljeta idemo na plažu dotjerani, ali brinemo i o zdravlju pa nosimo kačkete kao ukras i zaštitu od sunca. Ljeti je potrebno u svakom smislu brinuti o koži i zaštititi je od jakog uticaja sunca, a kačketi su pravi izbor za to. Ako želite minimalističku kombinaciju, stilisti predlažu kačkete u neutralnim bojama koje ćete ukomponovati s ostalim neutralnim komadima i tako složiti kombinaciju koja će vas izdvojiti iz mase.

Kačketi kao trend nametnuli su se sa većom popularizacijom setova trenerki – modne influenserke su objeručke prihvatile trenerke, patike i kačkete, te ih uvrstile u svakodnevne kombinacije. Ova vrsta kape nije ostala samo dio sportskih i casual kombinacija, već se rasprostranila i kroz najrazličitije kombinacije.

Nezavisne.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare