Oluja poplavila ulice, ali to nije smetalo vozaču Lamborghinija - BIGportal.ba
Auto-moto Motori

Oluja poplavila ulice, ali to nije smetalo vozaču Lamborghinija

Oluja Eta paralisala je prošlog vikenda saobraćaj na Floridi usljed čega su mnogi automobili ostali poplavljeni. Međutim, jednom automobilu voda nije bila smetnja.

Tako barem sugerišu snimci koji su se posljednjih dana počeli širiti društvenim mrežama.

Iako bi neki pomislili da se radi o nekim kamionetima ili barem terencima, najveće srce ipak ima jedan Lamborghini. I to ne Urus već krajnje niski sportski model.

Posebno teška situacija bila je u Majamiju, a tamo se odlično snašao jedan žuti Huracan, i to u Spyder izdanju. Prošao je poplavljenom ulicom tamo gdje je većina odustala, a u ponekim trenucima je Lamborghini bio u potpunosti pod vodom poput žute podmornice, prenosi “Index.hr”.

Većina onih koji su pogledali video ostala je impresionirana Lamborghinijevim sposobnostima, ali i spremnošću vozača da potopi skupocjeni automobil.

Ovo naravno nije prvi ovakav zabilježen slučaj. U nastavku je još jedan Lamborghini koji se voli kupati. Video je iz 2016. godine, pa je ovdje u igri stariji Gallardo, ali prohodnost mu je jednaka. Nema sumnje, ljudi su upoznali još jednu kvalitetu središnje postavljenog motora.

Danas objavljeno

Motorola je napravila električni automobil 20 godina pre kompanije Tesla

Vanja A

Mercedes osvježio B klasu

Zeljka

Za zatvor: Rimčevom Neverom usred dana jurio 328 km/h

Zeljka

Ostavite komentar