"Olmo nije hrvatski proizvod, već proizvod svojih roditelja" - BIGportal.ba
Fudbal Sport

“Olmo nije hrvatski proizvod, već proizvod svojih roditelja”

Bivši trener zagrebačkog Dinama Nenad Bjelica, sedam dana nakon napuštanja Modrih, otvorio je dušu za portal “Index”.

On je pričao o mnogim stvarima, odnosu sa čelnicima, a dotakao se i teme “Dani Olmo”.

Mladi Španac je kao najbolji igrač hrvatskog šampiona zimus otišao u nemački Lajpcig i upravo je on bio jedan od spornih tema između Bjelice i Zorana Mamića.

Bjelica je dodatno pojasnio nedavnu izjavu da Dani Olmo nije hrvatski proizvod, već proizvod svojih roditelja.

“Da pojasnim svoju izjavu, ja sam na pitanje “da li je Olmo hrvatski proizvod” rekao da ga ne treba svojatati te da je on proizvod prvenstveno svojih roditelja i samog sebe, a Dinamo i svi u njemu su Olmu pomogli da dođe tu gde je došao. Pokušao sam u ove dve godine svojim igračima preneti da su oni odgovorni za sve što im se događa u životu”, rekao je Bjelica za “Index” i dodao:

“Nije to ni trener, ni klub, ni neka viša sila, ni sreća, ni nesreća, nego jednostavno oni sami. Ne mogu ja sad Olmu kad je napravio transfer doći i reći da to nije njegov uspeh, to ne ide tako. Ili da mu dođem i kažem da sam ja zaslužan, to isto ne bi bilo u redu. Ja mislim da je on imao sjajnu bazu kod kuće, zato je i uspeo izdržati sve te pritiske u zadnjih godinu dana”, istakao je Bjelica.

Olmo je dobro počeo u Lajpcigu, ali ubrzo je kod Julijana Nagelsmana pao u drugi plan, da bi potom usledio i prekid sezone.

Danas objavljeno

“Dajte Novaku šansu da objasni šta je htio”

D

Barselona u dugovima do guše – teg od 126.000.000€

D

Ljudi, šta vam je, nisam uhapšen! Kakva Moskva, u Španiji sam…

D

Ostavite komentar