Olja Einfalt ulazi u reality: "Idem kako bih spasila stan koji je muž založio" - BIGportal.ba
Ex Yu

Olja Einfalt ulazi u reality: “Idem kako bih spasila stan koji je muž založio”

SPLIĆANKA Olja Einfalt Mihovilović, koju su gledatelji upoznali u emisijama Večera za 5 i Ljubav je na selu, ulazi u petu sezonu kontroverznog srpskog realityja Zadruga.  “Istina je, jako sam zadovoljna uvjetima. Vlasnici Pinka, Željko Mitrović i njegova supruga Milica, oduševljeni su sa mnom i jedva čekaju da uđem”, rekla…


SPLIĆANKA Olja Einfalt Mihovilović, koju su gledatelji upoznali u emisijama Večera za 5 i Ljubav je na selu, ulazi u petu sezonu kontroverznog srpskog realityja Zadruga. 

“Istina je, jako sam zadovoljna uvjetima. Vlasnici Pinka, Željko Mitrović i njegova supruga Milica, oduševljeni su sa mnom i jedva čekaju da uđem”, rekla je Olja za Slobodnu Dalmaciju

Visinu honorara nije htjela otkriti.

“Ne mogu vam, nažalost, kazati točno, ali recimo da taj iznos na mjesečnoj bazi sadrži šest do sedam prosječnih plaća u Hrvatskoj”, kaže Olja.

Sa sobom vodi i roba Kikija, koji je bio njen batler u Večeri za 5. Rekla je da nije istina da ide u Zadrugu kako bi izbjegla suđenje za pronevjeru 17.5 milijuna kuna. 

“Ma kakvo izbjegavanje suđenja. To nema veze s istinom. Dapače, produkcija Pinka dovest će me u rujnu iz Beograda u Split da prisustvujem novom ročištu. Idem kako bih spasila stan koji je moj pokojni suprug Marko založio. Naime, kada je naš biznis počeo propadati, on je založio stan svoje majke, koji je sada pod ovrhom”, objašnjava Olja. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Originalni članak

Danas objavljeno

Porodica Marine Tucaković izdala saopštenje: Sahranićemo je pored sina!

Vanja A

Veliki intervju Marine Tucaković iz 1983: Koga je smatrala najboljom pjevačicom Jugoslavije

Zeljka

Tucaković je za nju napisala stih vrijedan 100.000 evra; “Nije zauvijek otišla”

Zeljka

Ostavite komentar