22. Marta 2022.

Olivia Mun: Brinem se da se neću vezati za svoju bebu

Big Portal

Kako je sama priznala na društvenim mrežama, već neko vrijeme bori se s postporođajnom depresijom, a svoja osjećanja i probleme podijelila je sa svojim pratiocima.

“Patim od užasne anksioznosti. Sve me boli, depresivna sam, nije mi ni do čega”, priznala je Olivia Mun, zbog čega je duboko zabrinula svoje pratioce. Mnogi su uvjereni da glumica ima postporođajnu depresiju, te su joj savjetovali da zakaže pregled kod psihologa.

“Postporođajna depresija nije šala. Ako se ne liječi, može biti opasna po psihičko zdravlje. Moraš potražiti stručnu pomoć”, poručili su glumici njeni pratioci.

Ona je, takođe, priznala i da je imala problema prilikom dojenja.

“Plačem i plačem. Osjećam da mi telo otkazuje. Brinem se da se neću vezati za svoju bebu”, napisala je tada Mun, koja je u međuvremenu odustala od dojenja, te trenutno hrani dijete pomoću adaptiranog mlijeka.

“Obratila sam se konsultantima za dojenje, kuvala sam hranljive supe, popila sam litre kokosove vode, kupatilo mi je puno masti za bradavice i jastučoća za grejanje za povećanje cirkulacije, imam tri jastuka za dojenje i tri pumpe, stalno pijem čajeve, uzimam vitamine… Čak sam jedno vrijeme danonoćno nosila ovaj uređaj napunjen adaptiranim mlijekom oko vrata s cevima zalpljenim za bradavicu koji stimulišu proizvodnju mlijeka. I ništa! Ništa od toga nije uspjelo!”, ispričala je Olivia prije neko vrijeme, kad je otkrila i da zbog toga ne može da prestane da plače.

(b92)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare