Olivera Jovićević htjela da bude glumica! - BIGportal.ba
Ex Yu

Olivera Jovićević htjela da bude glumica!

Voditeljka RTS-a otkrila sve o poslovima kojima se bavila pre “Upitnika”

Autorka emisije “Upitnik” Olivera Jovićević, otkrila je svojevremeno da je nakon završetka studija na Filološkom fakultetu, predavala srski jezik i književnost u srednjoj školi.

Tom prilikom je rekla da je “tri godine bila starija od učenika u kožarskoj školi“, a sada i da je svojevremeno “igrala veliku igru mladosti”.

Voditeljica sa RTS-a objavila snimak u provokativnom izdanju, oduševila  izgledom u šestoj deceniji

Olivera Jovićević se bavila glumom u istoj trupi s Vesnom Trivalić.

“Bila je to velika igra moje mladosi, ispitivanje moći i granica. Gluma mi je pomogla da upoznam sebe, da se oslobodim strahova i odrastem uz sjajno druženje i putovanja. Da li mi je žao što nisam nastavila tim putem? Nije, ispalo je sve baš kako treba”, rekla je voditeljka i otkrila da li sebe u budućnosti vidi u nekoj novoj emisiji.

“Verujem da u svakom poslu dođe trenutak kada ste ispunili sve svoje ambicije, što je znak da je vreme za promene. Verujem da je ovo godina promena za mene. U kom pravcu će one ići, još nisam odlučila”.

Voditeljka je nedavno postala hit na društvenim mrežama zbog slika s početka rada na RTS-u, ali i onih privatnih, u kupaćem kostimu, sa Instagrama.

Mondo.rs

Danas objavljeno

Porodila se košarkašica Nataša Kovačević

Zeljka

I Karleuša će na OnlyFans, ali samo pod ovim uslovima

Zeljka

Tanja Bošković: “Tijelo odreaguje na svaku ružnu i rđavu misao”

Zeljka

Ostavite komentar