Olimpijski šampion Majkl Felps u izuzetno teškom stanju, oglasila se njegova supruga - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Olimpijski šampion Majkl Felps u izuzetno teškom stanju, oglasila se njegova supruga

Majkl Felps, američki olimpijski šampion, vodi izuzetno tešku životnu borbu, a zdravstveno stanju mu je loše. Njegova supruga Nikol odlučila je da čitavu istinu iznese u javnost, jer je na sve načine pokušala da mu pomogne i podigne ga sa dna.

Naime, Nikol je otvorila dušu u intervjuu za američki medij “Tudej” i priznala da ima veliki strah za svog muža. Felps je upao u tešku depresiju i nikako ne može da se vrati u normalu. Proslavljeni sportista je pre izvesnog vremena izjavio da misli da se nikada neće potpuno izlečiti od ovog stanja. Čak je priznao da se plašio za svoj život zbog misli koje mu povremeno padaju na pamet.

– Ja sam neko ko je prošao najmanje tri ili četiri perioda veoma teške depresije posle Olimpijskih igara i doveo sam svoj život u opasnost – istakao je Felps.

Supruga sa kojom ima troje dece, Nikol, otkrila je da strepi svakoga dan zbog bolesti svog supruga. Takođe, imala je primer Vanese Brajant koja je ostala bez svog muža košarkaša Kobi Brajanta koji je poginuo u helikopterskoj nesreći.

– Kada sam videla kako je Vanesi bilo kada je izgubila Kobija, sve što sam mogla je bilo da pogledam Majkla i kažem: Možemo li ti pomoći? Jer ako te izgubim, ne znam šta ću da radim – objasnila je bivša Mis Kalifornije i dodala da se svakodnevno trudi i pomaže mu na sve načine. Ipak, shvatila je da to može da radi samo do određene granice.
– Ranije sam mislila da mogu da mu pomognem kao neka vrsta terapeuta što mu je potrebno. Međutim, ono što sam naučila je da ne možete da vodite računa o tome kako se takvi ljudi osećaju, bez obzira koliko to želite. Deca su ta koja mu donose osmeh na lice i sreću, kao i meni. A bez njiihove pomoći teško da bih mogla da izdržim sve ovo – objasnila je Nikol, prenosi “Kurir Sport”.

Danas objavljeno

On je Ibrahimovića vozio motorom na Sanremo: “Otkriću vam šta mi je tražio”

Zeljka

Naučnici tvrde: Delfini imaju osobine slične ljudskim, radoznali su i društveni

Zeljka

Otkrio dedi da je gej: Njegova reakcija postala hit na internetu

Zeljka

Ostavite komentar