Olimpija Ljubljana: Vijest da Mamić preuzima klub je izmišljotina - BIGportal.ba
Fudbal Sport

Olimpija Ljubljana: Vijest da Mamić preuzima klub je izmišljotina

Ljubljanska Olimpija demantovala je spekulacije da će Zdravko Mamić preuzeti klub od Milana Mandarića. Hrvatski portal “sportnews” je preneo da će Mamić sa italijanskim partnerima doći na čelo kluba sa Stožica i promeniti celu stručnu i upravljačku strukturu. Međutim, iz Ljubljane su demantovali da je bivši čelnik zagrebačkog Dinama, koji…

Ljubljanska Olimpija demantovala je spekulacije da će Zdravko Mamić preuzeti klub od Milana Mandarića.

Hrvatski portal “sportnews” je preneo da će Mamić sa italijanskim partnerima doći na čelo kluba sa Stožica i promeniti celu stručnu i upravljačku strukturu.

Međutim, iz Ljubljane su demantovali da je bivši čelnik zagrebačkog Dinama, koji je u Hrvatskoj osuđen na šest i po godina zatvora zbog toga što je iz kluba na nelegalan način “izvukao” 16 miliona evra, njihov novi vlasnik.

“Senzacionalna ‘vest’ koja je objavljena na medijskom portalu sportnews.hr o tome da Zdravko Mamić navodno preuzima Olimpiju, spada u kategoriju najobičnijih ‘fake news’ (lažne vesti) medijskih proizvoda.

Sve ključne tvrdnje navedene u pomenutom članku, koji su preuzeli i neki mediji u Sloveniji i u regionu su neistinite i plasirane su samo da bi privukle pažnju čitalaca, zato ih ne želimo niti ozbiljno komentarisati.

Sasvim je razumljivo da su događanja u NK Olimpija zanimljiva i za kreatore raznoraznih atraktivnih medijskih izmišljotina, ali bi i takve izmišljotine morale sadržavati barem tračak istine, koje u pomenutom članku nema.

Sve relevantne informacije povezane sa delovanjem NK Olimpija i budućnošću kluba biće javnosti prosleđene pravovremeno i preko zvaničnih kanala”, navodi se u saopštenju NK Olimpija.

Danas objavljeno

Kros ne bi dao “Zlatnu loptu” ni Mesiju ni Levandovskom

Vanja A

Napad na Đokovića i Dejvis kup: “To je kontradiktorno”

Vanja A

Troicki: Imali smo sreće

Vanja A

Ostavite komentar