14. Jula 2022.

Olga Odalović otkrila kako je počela ljubav sa Peletom

Big Portal

Olga i Pele su već više od 30 godina zajedno. Imaju ćerku Lenku i sina Jakova. NJihova ljubavna priča je počela na veoma zanimljiv način, a oni su jedno drugom uvek pružali utehu i podršku. Za ove tri decenije nikada nismo imali priliku da čujemo neki skandal ili loše reči o njima. 

Oni su počeli da se zabavljaju veoma brzo nakon upoznavanja, a Olga je svojevremeno u jednoj emisiji otkrila kako je sve počelo:

– Radili smo zajedno u pozorištu i samo je jedan dan počeo da ide za mnom. Krenem kući, on za mnom. Ja mu kažem da moram strašno da žurim, živela sam tada sa bratom i drugaricom koja je bila Splićanka studirala je veterinu, ali on uporan: “Ne, ne samo da te ispratim”. Meni nije jasno pa ga pitam: ” Ne znam šta ti je ođednom, pratiš me do kuće, nema razloga. Kaže on: “Voleo bih da vidim gde živiš” i tako sve neke budalaštine. I dobro ništa, ja ga odbijem i tako to prođe. Sutradan ja dolazim na probu, nema nikog u vežbaonici. On sedi sam, pitam ga: “Gde su svi ovi ljudi”, kaže: “Doći će oni malo kasnije”. On je sve to tako ugovorio. I samo je izgovorio rečenicu: “Ja ću tebe da ženim”, na šta sam mu ja odgovorila: “Ti stvarno nisi normalan”. Čoveka uopšte ne poznajem – prisetila se glumica, pa nastavila:

– I onda smo tako par dana, to je sve jako kratko trajalo, sve se nekako brzo desilo. Nisam bila spremna za te neke muško-ženske ljubavne odnose jer sam prethodno imala priču koju sam jedva završila. Bila je duga i bolna i trebalo mi je neko vreme da budem sama i da malo otpatim. U stvari Pele se tu našao kao lek. Jako je bio uporan, uselio se kod mene za dva dana, doneo je mini stereo uređaj, neke stvari, strašno. Bilo je nenormalno lepo. Sećam se da sam otišla sa drugaricom na more, koje je bilo dogovoreno, imala sam život i pre Peleta, ali on je rekao ma kakvo letovanje, te je posle svega par dana došao kod nas u Poreč sa kumom koji nas je kasnije venčao – zaključila je Olga.

I dalje se vole kao prvog dana, tako da glumica nije pogrešila što mu je pružila šansu.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare