Okupljanje "Prijatelja" bi moglo biti odgođeno za sljedeću godinu - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Okupljanje “Prijatelja” bi moglo biti odgođeno za sljedeću godinu

Loša vijest za fanove popularne serije “Friends” (Prijatelji) je realna mogućnost odgađanja njihovog novog okupljanja za narednu godinu.

Zbog aktuelne pandemije koronavirusa mnogi planovi TV kuća su u pokvareni, a produkcija je zaustavljena na neodređeno vrijeme. Izvor blizak projektu je za The Sun izjavio da bi dugoočekivano okupljanje “Prijatelja”, odnosno HBO MAX specijal, mogao biti odgođen za narednu godinu kako bi se Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, Courteney Cox, Matthew Perry, Lisa Kudrow i David Schwimmer mogli ponovo okupiti na način koji svijet zaslužuje.

“Čini se da će okupljanje biti odgođeno za sljedeću godinu. Već je bilo teško okupiti sve za snimanje u martu, biće ih još teže okupiti još jednom. Ako se restrikcije nastave u maju i junu, što se čini veoma mogućim u ovom trenutku, neće preostati ništa drugo nego da se okupljanje odgodi jer je snimanje aktuelnim datumima kada su svi slobodni ove godine zasad nemoguće. Svi znaju koliko su fanovi uzbuđeni, ali je realno očekivati da specijal nećemo vidjeti do sljedeće godine”, izjavio je izvor.

Izvor. Klix

Danas objavljeno

Dječak pogodio sa pola terena i uzeo 20.000$ (VIDEO)

Vanja A

Zbog vitiliga izgleda unikatno: Winnie Harlow još jednom oduševila svojim izgledom

Vanja A

Navala smrdibuba: Riješite se buba koje jurišaju u kuću

Vanja A

Ostavite komentar