Okupljali se u lokalu tokom zabrane kretanja u Banjaluci - BIGportal.ba
Hronika Republika Srpska / BiH Vijesti

Okupljali se u lokalu tokom zabrane kretanja u Banjaluci

Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka, 20.04.2020. godine, oko 19,00 časova, postupili su po prijavi da se u banjalučkom ugostiteljskom objektu nalazi više lica koja konzumiraju alkohol, saopšteno je iz PU Banjaluka.

Navode da je utvrđeno da se radi o licima inicijala D.Ć., P.V., N.L. i B.R. u čijem društvu su bila dva maloljetna lica.

“Punoljetnim licima su izdati prekršajni nalozi zbog počinjenog prekršaja „Ograničenje kretanja na određenom prostoru“ iz oblasti Zakona o javnom redu i miru, a u skladu sa Zaključkom Republičkog štaba za vanredne situacije o sprovođenju mjera zaštite u zajednici protiv virusa korona kojim se zabranjuje okupljanje građana na javnim mjestima u grupama većim od tri osobe, dok će protiv maloljetnih lica bitin podnešen Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu”, stoji u saopštenju.

Dodaju da o navedenom događaju obavješten i dežurni tržišni inspektor, koji je izašao na lice mjesta i preduzeo mjere i radnje iz svoje nadležnosti, te je navedeni objekat zapečaćen i zatvoren.

(BN)

Danas objavljeno

“Republika Srpska ne odustaje od toga da se neposredno bira član Predsjedništva BiH”

M.

U Skupštinu CG stigla inicijativa za smjenu Bečića

M.

Blinken: SAD će dati pisani odgovor Rusiji u vezi sa bezbjednošću

M.

Ostavite komentar