Okrenuo dvospratni autobus – nastavio da vozi u suprotnom smjeru FOTO - BIGportal.ba
Auto-moto Ostalo

Okrenuo dvospratni autobus – nastavio da vozi u suprotnom smjeru FOTO

Kad ste profesionalni vozač i često putujete na dugim relacijama brojne su situacije koje mogu da vas iznenade, ali i da vam ugroze bezbjednost.

Međutim, neverovatnom scenom koja se dogodila na auto-putu od Budimpešte ka Beču ostali su iznenađeni i iskusni vozači.

„Autobus sa prikolicom se poprečio na putu, u prvi mah pomislili smo da je u kvaru i da je zbog toga stao. Potpuno je blokirao saobraćajnicu. Onda je za nas usledio šok je vozač okrenuo autobus i najopuštenije uključio se na auto-put i nastavio vožnju u suprotnom pravcu. Tada smo videli šta je zapravo bila njegova namera. Ostali smo bez teksta, samo smo se prekrstili“, kaže za RINU vozač Mirko S.

Foto: RINA

Dodaje da se pretpostavlja da se vozač vratio kako bi natočio gorivo na pumpi koju je prošao i da su on i kolega čekali. Zbog zatamljenih stakala na autobusu nisu mogli da vide da li u njemu ima putnika.

„Svašta sam na autoputevima video, od toga da te gađaju jajima i kamenjem do stravičnih udesa, ali ovaj vozač je „prešao igricu“. Ne smem ni da pomislim šta je bilo dalje na toj deonici kojom se kretao i kako su reagovala vozila koja su saobrćala svojom regularnom trakom ne nadajući se da će im iz zabranjenog pravca naleteti dvospratni autobud”, kaže Mirko.

Foto: RINA

B92.

Danas objavljeno

Porše patentirao novi pretinac po ugledu na škodu

Vanja A

Automobilska industrija uzvraća udarac

Vanja A

Električni heč Mulan MG4 namijenjen Evropi predstavljen

Vanja A

Ostavite komentar