Oko 92-godišnje Đine Lolobriđide vodi se bitka gramzivosti i pohlepe: Ljubavnik joj oteo milione! - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Oko 92-godišnje Đine Lolobriđide vodi se bitka gramzivosti i pohlepe: Ljubavnik joj oteo milione!

Glumica Đina Lolobriđida u nedelju je na filmskom festivalu u Taormini na Siciliji primila nagradu za životno djelo. Zahvaljivala je i davala intervjue kao istinska diva, nijednom riječju ne naznačivši usred kakve se drame nalazi.

Glumica Đina Lolobriđida u nedelju je na filmskom festivalu u Taormini na Siciliji primila nagradu za životno djelo. Zahvaljivala je i davala intervjue kao istinska diva, nijednom riječju ne naznačivši usred kakve se drame nalazi.

U utorak je advokat filmske zvezde koju su na vrhuncu slave nazivali najepšom ženom na svetu objavio da je Đina Lolobriđida žrtva prevare u kojoj je ostala bez imovine vredne nekoliko milijona evra.
“Mis Lolobriđida žrtva je kriminala. Verovala je tom mladiću, a on ju je prevario i iskoristio”, rekao je njen advokat.

Šta je tačno, trebao bi da utvrdi rimski sud, ali ovo je samo jedna od desetak parnica koju su pokrenuli njeni najbliži kako bi se dokopali njenog bogatstva. Sin i njen bivši, 34 godine mlađi španski ljubavnik udružili su snage kako bi oterali njenu poslednju simpatiju, bivšeg šofera i menadžera koji je, kako oni tvrde, iskoristio glumičinu poodmaklu dob i smanjene mentalne sposobnosti kako bi oteo veći deo njene imovine.

Iako je glumica poslednji od svojih više od 60 filmova snimila pre više od 20 godina, ona je i dalje velika zvezda, filmska ikona i simbol italijanske kinematografije. Jedna je od najvećih svetskih zvezda iz pedesetih i šezdesetih.

Lolobriđidin bivši menadžer Andrea Piacoli (32) optužen je da je potkradao slavnu italijansku glumicu godinama i da je od njenog novca kupio 300.000 evra vredan ferrari F12. Takođe joj je, tvrde, oteo kuću i dva mala hotela pored rimske Piazze di Spagna. Izolovao je 92-godišnju glumicu od prijatelja i porodice kako bi je pljačkao, optužio ga je italijanski sud. Novac je prebacivao u manjim iznosima od 2013. do 2018. godine na račun koji je vodio pod imenom svoga oca, prenose britanski mediji.

Članovi porodice Đine Lolobriđide i pre su optuživali Piacolija da krade, ali holivudska filmska legenda ga je svesrdno branila. Sada je optužnicu protiv Piacole potpisala rimska tužiteljkaEleanora Fini, optužujući ga da je iskoristio njeno mentalno stanje da bi je pokrao.

Danas objavljeno

Fotografije morskog svijeta koje će ti oduzeti dah

Vanja A

Djeca preminulog repera nosiće njegov pepeo u ogrlicama

Vanja A

10 najspektakularnijih drevnih pećina na svijetu

Vanja A

Ostavite komentar