OK Fest karavan 10. i 11. novembra stiže u Banjaluku - BIGportal.ba
Banja Luka

OK Fest karavan 10. i 11. novembra stiže u Banjaluku

Naredna stanica Nektar OK Fest karavana je Banjaluka, gdje će se program događaja realizovati u saradnji sa Kulturnim centrom Banski dvor.

U utorak 10. novembra od 17 časova u banjalučkom Pechkam pub održaće se promocija knjige Branka Rosića “Za sutra najavljuju konačno razvedravanje“. U pitanju je drugi roman pisca i zamjenika glavnog urednika “Nedeljnika”, u kojem Rosić piše o zloupotrebi vlasti, izdaji profesije, moralnom padu, cijeni slave, korupciji u savremenom Beogradu i Londonu.

Istoga dana od 20 časova u Kulturnom centru Banski dvor održaće se unplugged koncert benda Kanda, Kodža i Nebojša. Momci iz ovog beogradskog benda publici će se predstaviti u aranžmanu prilagođenom akustičnim gitarama. Riječ je o repertoaru koji je i zvučno i sadržajno drugačiji od uobičajenih svirki.

Kako i sami kažu, vremena su izazovna i zahtjevna, te se isto odnosi i na “prevod“ njihovih pjesama u akustično sazvučje, ali ne sumnjaju u ispravnost njihovog odgovora postavljenim zahtjevima. Ulaznice za ovaj koncert su već rasprodane, a svi oni koji nisu imali sreće da dođu do istih na zvaničnoj Facebook stranici OK Festa, kao i na YouTube kanalu moći će pratiti live stream koncerta od 20:00 časova.

U srijedu 11. novembra u podne u Klubu studenata Banjaluka biće otvorena izložba “OK fest retrospektiva”, autora Vedrana Ševčuka i Marka Ristića.

Program se nastavlja u Banskom dvoru, gdje će od 18 časova biti održana projekcija filma “Tusta”, reditelja Andreja Korovljeva, nakon čega od 20 časova slijedi projekcija dokumentarca, sa elementima igranog filma “Nebeska tema – priča o Vladi Divljanu”, reditelja Mladena Matičevića. Ulaz je besplatan, a broj mjesta ograničen. Ulaznice se mogu preuzeti na biletarnici KC Banski dvor.

  • Kompletan progam izvodi se u skladu sa epidemiološkim mjerama koje su na snazi – poručili su organizatori.

Pridružite se Nektar OK Fest karavanu, prisjetimo se najljepših momenata sa Tjentišta, i pripremimo se za novo zajedničko druženje i poglavlje Nektar OK Festa 2021, koje nas očekuje 16/17/18 jula 2021. u Nacionalnom parku Sutjeska pozivaju organizatori.

Danas objavljeno

Bez struje jedna banjalučka ulica

M.

Ostaju u rukama SP-a: Poznat rukovodilac Javnih vrtića u Banjaluci

Vanja A

Grijanje se ne odvija u punom kapacitetu, biće sazvana sjednica Štaba za energetsku krizu

M.

Ostavite komentar