1. Aprila 2021.

Ogromni 1.2 apdejt za Cyberpunk 2077 je stigao

Big Portal

Čekanje fanova se isplatilo, pošto je lista izmena ogromna i dosta stvari ispravlja, i neke koje nisu ni navedene. O nekim smo čuli proteklih nedelja, poput izmenjenog odgovora policije i opcije za “odglavljivanje” vozila. Pored poduže liste sa ispravkama, o masovnosti 1.2 zakrpe govori i podatak da ona zauzima oko 40GB na PC, PS4 i Xbox One platformama.

Gejmplej je dosta prilagođen, sa otklonjenim velikim bagovima koji su ometali igranje, nema više spawnovanja karaktera iza leđa igrača, interakcija sa okruženjem i predmetima neće izazivati puno problema tokom igranja i abnormalnih kretnji, što je ono što većina igrača želi da čuje.
Na performansama igre se takođe dosta radilo, gde je isključen veliki broj slučajeva u kojima je Cyberpunk 2077 “pucao”, poboljšana je optimizacija memorije, korisničkog interfejsa i generalnih performansi kako bi igra bila što stabilnija.

Obimne ispravke uključuju i promene u kvestovima, sinematičnom dizajnu, grafici, animacijama i dizajnu tako da će igračima koji su želeli da uživaju u Cyberpunk 2077 pasti kamen sa srca.

Više o svim ispravkama možete pročitati na ovom linku.

Playzone.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare