Oglasio se Zverev i odgovorio na optužbe - BIGportal.ba
Sport Tenis

Oglasio se Zverev i odgovorio na optužbe

Nemački teniser Aleksander Zverev oglasio se povodom optužbi na svoj račun.

Prvi problem za Zvereva nastao je pre nekoliko dana kada je njegova bivša devojka Brenda Patea rekla da očekuje dete i da je poznati teniser otac.

Ona je tada za “Bild” navela da Saša jeste otac, ali da ona ni ne pomišlja na pomirenje, kao ni na dvojno starateljstvo.

“Poslednjih nekoliko dana je bilo veliki izazov za mene. Postaću otac sa 23 godine i radujem se tome što ću dobiti dete. I pored toga što Brenda i ja nismo više zajedno, imamo dobar odnos i preuzimam odgovornost kao otac. Zajedno ćemo voditi računa o toj maloj osobi koja će porasti. Neću ništa osim toga da iznosim u javnost, to su moje privatne stvari. Siguran sam da Brenda i ja možemo da se snađemo u tom polju bez uključivanja medija”, napisao je Zverev na Tviteru.

Drugi deo problema za 23-godišnjaka iz Hamburga odnosio se na drugu bivšu devojku, Olgu Šaripovu.

Šaripova je priznala da ju je Zverev navodno fizički zlostavljao.

“Zbog njenih neosnovanih optužbi sam veoma tužan. Mi se znamo još od kada smo bili deca i mnogo toga smo prošli zajedno. Žalim zato što je rekla to što je rekla, jer to jednostavno nije istina. Bili mso u vezi, ali se ona završila pre mnogo vremena. Zašto Olga sada priča o ovome ja stvarno ne znam. Nadam se da ćemo nas dvoje pronaći način da se jedno prema drugom ophodimo na razuman i učtiv način”, dodao je 7. teniser planete.

Danas objavljeno

Upozorenje za Alkarasa: Zaboravi prvo mjesto

Vanja A

Milan bez Zlatana u nastavku Lige šampiona

Vanja A

Kirjos: Žao mi je zbog bola koji sam prouzrokovao

Vanja A

Ostavite komentar