Oglasio se sin Marine Tucaković: "Hvala" - BIGportal.ba
Ex Yu

Oglasio se sin Marine Tucaković: “Hvala”

Nakon vijesti da je Marina Tucaković hospitalizovana u KBC “Dragiša Mišović”, gdje je priključena na respirator, budući da je kovid pozitivna, i da je u lošem stanju, jutros se njen sin Milan Laća Radulović oglasio, rekavši: “Biće sve ok”.

Radulović je napisao na društvenoj mreži Twitter: “Hvala na dobrim mislima. Na porukama koje su me raznežile. Na zapaljenim svećama. Na ljudstvu. U koje nikad neću prestati da verujem. Idemo dalje! Biće sve ok”.

https://twitter.com/RioJaggerr/status/1438355698363076609?s=20

Kako pojedini mediji pišu, pozivajući se na izvore bliske porodici najpoznatijeg srpskog tekstopisca Marine Tucaković, ona je skinuta sa respiratora i navodno se osjeća bolje, ali je i dalje u teškom zdravstvenom stanju.

Marinina bitka s kancerom dojke već dugo traje, a njen sin Milan Laća Radulović u prepisci na Twitteru otkrio je da je rak metastazirao na jetru, pluća, mozak i kosti.

On je za medije juče rekao da je bila u strašnom stanju: “Pre tri dana je testirana na virus korona i rezultat je bio negativan. Nismo ni sumnjali na virus korona “.

Marina Tucaković je u utorak, nakon teškog gušenja, hospitalizovana u jednoj privatnoj beogradskoj klinici, gdje je bila priključena na kiseonik, a ubrzo su stigli i nalazi njenog testa na koronu, koji je pokazao da je pozitivna.

Nakon toga, prebačena je KBC “Dragiša Mišović” i priključena je na respirator.

(B92.net)

Danas objavljeno

Miroslav Ilić otvorio dušu Aci Lukasu, ovako je počela njegova karijera!

Vanja A

Goca Tržan otišla na estetsku korekciju pa poručila: Kao što vidite nisam prirodno lijepa!

Vanja A

Preminuo bivši bubnjar benda “Atomsko Sklonište”

Zeljka

Ostavite komentar