Oglasio se Šerif Konjević nakon snimka sa žurke u Sarajevu: Evo zašto je PRISUSTVOVAO zabavi! - BIGportal.ba
Ex Yu

Oglasio se Šerif Konjević nakon snimka sa žurke u Sarajevu: Evo zašto je PRISUSTVOVAO zabavi!

Nakon žurke koja je, uprkos propisanim merama održana u Sarajevu, oglasio se pevač Šerif Konjević koji se našao među pevačima koji su prisustvovali zabavi.

Oko 20 ljudi, među kojima su bili i pevači Halid Bešlić, Šerif Konjević, Slađana Mandić i drugi, okupilo se u jednom restoranu u Sarajevu gde se održavala privatna zabava koju je priredio sarajevski hirurg Jusuf Šabanović povodom svog rođendana. Policija je reagovala i svi akteri su kažnjeni.

“Otišao sam samo doktoru da dam poklon, pošto je Juka moj veliki prijatelj. Nije bilo puno ljudi, počeo sam da pevam, seo sam, dao mu poklon. Otpevao sam, i to ne cele dve pesme. Kad sam otpevao ‘Živote moj’, što je doktorova želja, pozdravio sam i otišao” rekao je Šerif.

On je dodao i da ga je sramota zbog čitave situacije.

“Mene je sram države zbog sinoćnje situacije, jer ja volim ovu zemlju i sve ljude koji žive u njoj. Nije mene pojedinaca sram. Kad sam video alkohol, nisam hteo ni da pevam, jer je ramazan. Neću biti deo toga, u mojoj kući se to poštuje. Moja žena je vernica i neću dozvoliti da budem deo nečije pijanke. Oni su su se naljutili sinoć kad sam otišao. Ti koji su snimali, neka im je na čast”, rekao je pevač.

Kurir.rs / Dnevni avaz / M.M.

Danas objavljeno

Svi pričaju o Boldvinovom slučaju, a i našem glumcu desila se slična stvar

Zeljka

Nekada je bila velika zvijezda: “Penzijom ne mogu da platim ni infostan”

Zeljka

Da li prepoznajete PJEVAČICU sa slike? Njeni hitovi se i danas pjevaju

Zeljka

Ostavite komentar