17. Marta 2020.

Oglasio se Nadal: Teška su vremena

Big Portal

Nadal se na takav korak odlučio kako bi sledio preporuke Vlade Španije da se svi zatvoreni prostori “zaključaju”.

Svetski broj dva ima poruku za roditelje svih polaznika njegove akademije.

Nadam se da vam je sve dobro u ovim teškim vremenima. Кao što znate, situacija na mojoj akademiji je uvek posebna, jer ugošćujemo studente iz 42 različite zemlje. Iz različitih razloga, mnogi od njih su danas u našim ustanovama i naša je odgovornost. Da se u potpunosti brinem za njih i to sam rekao njihovim roditeljima“, rekao je Nadal.

Razgovarali smo s nadležnim vlastima i ministarstvima zdravlja Balearskih ostrva i u potpunosti se pridržavamo njihovih preporuka. Na akademiji postoji osoblje za treniranje, medicinsko čišćenje i čišćenje koje svima pruža usluge bez premca. Naravno, naši objekti, stadioni, muzej i restorani zatvoreni su za širu javnost i samo su naše osoblje i studente u tim mestima. Nema šanse da bude bilo kog spoljnog faktora“.

https://twitter.com/rnadalacademy/status/1239868672434413568

On je apelovao na sve da ostanu u svojim domovima.

Želim da uverim roditelje i da vas uverim da se dobro staramo o vašoj deci. Znam da ih želite videti i nadam se da će se to uskoro dogoditi. Sve u svemu, želim da ohrabrim sve da ostanu kod kuće. Teška su vremena. ali zajedno ćemo ih savladati “, rekao je Rafa.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare