Oglasio se menadžer Jadranke Barjaktarović nakon što je vraćena s granice - BIGportal.ba
Ex Yu

Oglasio se menadžer Jadranke Barjaktarović nakon što je vraćena s granice

Menadžer Jadranke Barjaktarović oglasio se nakon priče da je pjevačica prije nekoliko dana vraćena sa srpske granice, nakon što je pokušala da iz Crne Gore uđe u Srbiju

Međutim, on ističe da se to nije dogodilo “pre neki dan”, već u oktobru 2020. godine.

“To nije istina. Ona je u oktobru probala da uđe u Srbiju, tada je vraćena i više nije pokušavala. Posle toga više nije htela da rizikuje”, rekao je pjevačicin menadžer, prenosi Mondo.

Ekipa portala Telegraf.rs ovim povodom je na sve poznate brojeve telefona pokušala da stupi u kontrakt sa pjevačicom, ali nije bila dostupna.

Podsjetimo, zabrana ulaska u Srbiju za pjevačicu uslijedila je nakon što je prošle godine na jednoj proslavi u Podgorici pjevala “Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije”.

Oglasio se menadžer Jadranke Barjaktarović nakon što je vraćena s granice

Nakon što je snimak objavljen na društvenim mrežama pozvali su Jadranku, koja je tada pokušala da “objasni” situaciju.

“Pevala sam pesmu, možda je publika mene malo nadjačala. Nikada nisam menjala tekst, niti reči u pesmama, to najviše mrzim. Žao mi je što je tako ispalo” rekla nam je tada pjevačica.

Jadranki televizije zatvorile vrata

Nakon što je u javnosti odjeknuo snimak na kom pjevačica pjeva “Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije”, neke srpske televizije saopštile su da za nju tamo više nema mjesta.

“RTS će uvek biti kuća za umetnike koji su svojom muzikom i stavovima u javnoj sferi primer čovekoljublja. Muzika treba da nas zbližava, a ne da nas deli. Nastup Jadranke Barjaktarović više je bio, kao što kaže njena pesma, njena noć, a ne njena zora”, rekla je urednica zabavnog programa RTS-a Olivera Kovačević za Informer.

“Televizija Pink osuđuje antisrpsko ponašanje Jadranke Barjaktarović. Ona je za našu izdavačku kuću izdala samo jednu pesmu, ali na našoj televiziji više neće moći da se reklamira”, pisalo je u saopštenju “ružičaste” televizije.

“Ona ni ranije nije gostovala kod nas na televiziji, pa tek sad ne znam što bismo je zvali”, naveo je glavni odgovorni urednik “srećne” televizije Milomir Marić.

“Vrata naše kuće uvek su otvorena za sve umetnike koji, bilo pesmom ili rečju šalju prave poruke, pre svega mira i saradnje. Svaka suprotna poruka, ideja ili gest, sigurno zatvara vrata”, naveli su oni.

Nezavisne.

Danas objavljeno

“Volim da se vozim gradskim prevozom, nisam zvijezda”

Zeljka

I u najtežim trenucima misli na druge: Ovaj gest Milice Pavlović će vas oduševiti

Vanja A

Nataša Bekvalac otkrila kakav joj je život bio kada se doselila u Beograd

Vanja A

Ostavite komentar