Oglasio se i otac Britney Spears nakon njenog svjedočenja - BIGportal.ba
Showbiz

Oglasio se i otac Britney Spears nakon njenog svjedočenja

Nakon što je Britney Spears jučer na sudu iznijela emocionalno i zabrinjavajuće svjedočenje, u kojem je prvi put progovorila o šteti i traumi koju joj je nanijelo 13-godišnje skrbništvo koje je nad njom imao njen otac, o cijelom slučaju oglasili su se njeni roditelji, Jamie i Lyanne Spears.

Kad se sud vratio s 20-minutne stanke, advokatica Jamieja Spearsa, Vivian Lee Thoreen, dala je izjavu u ime svog klijenta, piše People.

“Jamieju je jako žao vidjeti kćer u tolikoj boli. Voli svoju kćer i jako mu nedostaje”, rekla je advokatica.

Advokatica Lyanne Spears dodala je da je njena klijentica “veoma zabrinuta majka zbog svega što je čula da je njena kći proživjela.”

Majka je navodno već ranije podnijela prigovor na Jamiejevih 890.000 američkih dolara pravne nadoknade, tvrdeći da transakcija nije izvršena u korist njihove kćeri.

Prošle je godine, također, zatražila da je se obavijesti o bilo kakvim promjenama vezanim za skrb nad Britney.

Međutim, pop zvijezda je tokom saslušanja vrlo jasno dala do znanja da misli da je njena porodica odgovorna za ono što joj je učinjeno.

“Moj otac i svi koji su sudjelovali u ovome trebali bi biti u zatvoru”, rekla je i dodala da bi željela “tužiti svoju porodicu.

Suđenje se nastavlja, a brojne poznate osobe i fanovi na društvenim mrežama pružaju podršku pjevačici u borbi za slobodu, pa i njen bivši momak  Justin Timberlake s kojim je bila.

Izvor:index

Danas objavljeno

Još jedna kraljevska beba: Porodila se princeza Beatrice

Vanja A

Jessica Alba promijenila boju kose, fanovi kažu da liči na Megan Fox

Vanja A

Pjevač “Oejzisa” objavio sliku nakon pada iz helikoptera

Vanja A

Ostavite komentar