OGLASIO SE GENERAL DRAGIŠA SIMIĆ “Povreda na usni plod Ljupkine ljubomore” - BIGportal.ba
Ex Yu

OGLASIO SE GENERAL DRAGIŠA SIMIĆ “Povreda na usni plod Ljupkine ljubomore”

General Dragiša Simić, bivši partner pjevačice Ljubinke Ljupke Stević, progovorio je o temi zbog koje je došao u žižu javnosti.

Naime, njemu je pjevačica Ljupka uništila dva automobila, a prema njenim riječima, bili su u vezi 10 godina iako je on oženjen.

– Šteta je poprilična. Znate kako, nisam do sada odgovarao, ali povreda na usni jeste od nje. Plod njene ljubomore. Dugo se piše o meni, napokon da ja kažem nešto o sebi. Nije sve istina što se priča. Žene se vjerovatno solidarišu sa Ljupkom, ali mislim da njen gest nije ispravan, ne bih duboko zalazio u žensku solidarnost – rekao je general Simić u Hit Tvitu, pa dodao:

– Ne znam da li me prisluškivala, u to nisam siguran. Ovo je prilika da objasnim famozni “bentli”, njime sam ja upravljao i nema trunke istine da je Ljupka upravljala ili bila u tom vozilu. Ne želim da učestvujem u prepiskama, navodima, da li je ljubavnica i nije, da li je slupala ili ne. Veoma često je samo moje ime i prezime istina. Ne mogu da se borim sa time, nisam demantovao i tužio – dodao je on, a prenosi Kurir.

FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RAS SRBIJA

Generala su pitali da li misli da će ovaj događaj sa pjevačicom uticati na njegovu karijeru.

– Mislim da ne bi trebalo, ja sam profesionalac. Moj privatni život je moja stvar. Ne vidim zašto bi neko moju privatnu priču vezivao za posao… Jeste neugodno, otac sam četvoro djece i postao sam djed. Nisam se čuo sa Ljupkom poslije ovoga, ima zabranu komunikacije sa mnom – ispričao je Dragiša.

– Ona je burno reagovala, društvene mreže odradile su svoje. Neka svako odreaguje kao ja. Ja sam imao, da kažemo, napad, bila je histerija, pa je krenulo i fizički. Kada je krenula fizički da se obračunava sa mnom stavio sam ruke na leđa i izašao. Poruka muškarcima je da se ne sukobljavaju sa ženama, bolje da polupa auto, nego da povrijedite slabiji pol. Da nisam tako postupio, sve bi bilo drugačije… Najvažnije je da nema nasilja, ja je neću teretiti, nadam se da će se na ovome završiti. Auto “audi” je ona koristila, ne vidim zbog čega bi njega razlupala – zaključio je general.

Danas objavljeno

Luksuzna jahta i kumovi milijarderi

Vanja A

“Teško joj se neko dopadne”

Vanja A

Misteriozna ljepotica: Dok žene uzdišu za Filipom Kostićem, on krije svoju ljubav

Vanja A

Ostavite komentar