Oglasio se Adam Levin o optužbama da je prevario ženu - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Oglasio se Adam Levin o optužbama da je prevario ženu

Ovih dana pevač grupe “Maroon 5” , Adam Levin, optužen je od strane Instagram modela Samner Stroh da je sa njom pre godinu dana imao ljubavnu aferu i da je prevario svoju suprugu Behati Prinslo.

Samner je odlučila da svoju TikTok slavu iskoristi tako što će otkriti sa kim je imala aferu pre godinu dana. Iako je ovo ciljano uradila, kao što i sama kaže, nije imala izbora. Obzirom da je njena drugarica koja je imala informacije i dokaze o navodnoj aferi, pretila da će sve to prodati tabloidima.

Samner nije želela to da prihvati, pa je odlučila da je pretekne i sa svojom pričom izađe sama u javnost. Naravno, oštre osude su odmah počele da izbijaju u komentarima, a mnogi su se nadovezali na činjenicu da je i Behati Viktorijas Sikret model, ujedno i prelepa majka koja nije zaslužila da joj se ovo dešava.

Povodom takvih navoda oglasio se i sam pevač, tvrdeći da je ugrozio svoj brak zbog kontakta sa drugim ženama, ali da ljubavnu aferu nije imao.

“Trenutno se govori o meni odmah i želim da razjasnim situaciju. Loše sam presudio to da razgovaram sa bilo kim osim moje supruge u bilo kojem flertu. Ipak nisam imao aferu, prešao sam liniju tokom loših perioda u životu. U određenim slučajevima postalo je neprikladno; Rešio sam to i preuzeo proaktivne korake da to ispravim sa svojim porodicom.

Moja supruga i moja porodica je sve što mi je stalo u ovom svetu. Biti toliko naivan i glup da rizikujem jedino što mi je zaista bitno, je najveća greška koju sam ikada mogao da napravim. Nikada je više neću ponoviti. Preuzimam potpunu odgovornost. Proći ćemo kroz to. I proći ćemo kroz to zajedno”, napisao je pevač na Instagramu.

Danas objavljeno

Kompletna prepiska Čarlsa Darvina od sada je dostupna na internetu

Vanja A

Madona i njena srećna porodica

Vanja A

Georgina zbog ove haljine izazvala raspravu

Vanja A

Ostavite komentar