Oglasili se iz Ararata pred meč sa Zvezdom, golman Ararata potvrdio - BIGportal.ba
Fudbal Sport

Oglasili se iz Ararata pred meč sa Zvezdom, golman Ararata potvrdio

Šefica za odnose sa javnošću Ararat Jermenije Dijana Gazarjan kaže da taj klub radi na organizaciji meča sa Crvenom zvezdom.

Dve ekipe trebalo bi da se sastanu u četvrtak u Jerevanu od 16.00 u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Problem predstavlja činjenica da je Jermenija proglasila ratno stanje i grad u kome će se meč odigrati još uvek nije utvrđen.

“U ovom trenutku normalno radimo na organizaciji utakmice koja će se održati 1. oktobra na stadionu FA Jermenije, od 18 časova po lokalnom vremenu. Ne tražimo. Planiramo da igramo u Jerevanu, kako je ranije i bilo dogovoreno. Po ovom pitanju nisu napravljene nikakve promene, niti će. Situacija u glavnom gradu Jermenije je mirna. Kao, što je i bila prethodnih dana, nedelja, tako da ne planiramo da vršimo ikakve promene”, rekla je Gazarjan za “Sportski žurnal”.

Ona je dodala da je situacija u Jerevanu mirna, te da održavaju aktivnu komunikaciju sa njihovim vlastima i FS Jermenije kako bi na pravi način organizovali utakmicu.

UEFA će konačnu odluku doneti u utorak.

Golman Ararata Stefan Čupić potvrdio je da će se utakmica između jermenskog predstavnika i Crvene zvezde igrati u Jermeniji.

Čupić je u razgovoru za “Žurnal” rekao da ima sigurnu informaciju da će se meč igrati u Jermeniji.

Utakmica će se odigrati u Jerevanu.

Dobio sam nedavno nezvaničnu informaciju da će se utakmica sa Crvenom zvezdom igrati na našem terenu. Radili smo normalno po ustaljenom redosledu. Dolazak na stadion je oko 9.30 časova, zatim smo sat vremena imali analizu kako igra Crvena zvezda, a onda trening gde smo u dobroj atmosferi odradili svoj deo posla. Po završetku treninga obavezan je i zajednički ručak“, rekao je Stefan Čupić.

Danas objavljeno

Real gubio 2:0 do 82′ i nekako je preživio

Vanja A

Rusija i Poljska remijem eliminisale jedna drugu

Vanja A

Fojc pobjednik spusta u Kicbilu

Vanja A

Ostavite komentar