13. Januara 2022.

Oglasila se Milica Pavlović: “Opet bih uradila isto”

Big Portal

Milica Pavlović izazvala je lavinu komentara, nakon što se pojavio snimak sa njenog nastupa u jednoj diskoteci, na kome dečku iz publike baca mobilni telefon o pod.

Taj njen potez izazvao je lavinu negativnih komentara, jer publika zapravo nije shvatila o čemu je reč. Mlada pevačica uz pomenuti snimak, na svom Instagram profilu dala je i objašnjenje zbog čega je došlo do ovakvog nemilog događaja:

“Upozorila sam ga tri puta”

– Upozorila sam ga jednom! Upozorila sam ga po drugi put. Treći put sam reagovala! To što sam žensko u haljini i nalazim se na sceni, ne znači da ne zaslužujem osnovno poštovanje. Zgrožena sam i razočarana kako neki muškarci tretiraju žene, kao i da bez blama i uprkos upozorenjima misle da je potpuno normalna pojava da “pokušaju da im se zavuku pod suknju” i da bi mi verovatno trebalo da budemo srećne i da se osećamo poželjno zbog tog gesta. Ne smem da zamislim kroz šta sve devojke prolaze u izlascima i kako ih tretiraju ovakvi “muškarci”. Jer, ovo je jedan vid s*ksualnog zlostavljanja na koje niko nema baš nikakvo pravo… I da, ponovo bih bez razmišljanja uradila isto. Ponovo bih bez razmišljanja uzela mobilni telefon i bacila ga u nameri da zaštitim sebe i svoje dostojanstvo, i pokažem takvim “muškarcima” da je to što rade sramno, nedopustivo i zaslužuje svaku osudu! Ako to uopšte mogu da razumeju i shvate – napisala je Milica Pavlović, pa dodala:

https://www.instagram.com/tv/CYpEUF3lDuV/?utm_source=ig_web_copy_link

– Devojke, glavu gore, suprotstavite se ovakvim muškarcima i pokažite gde im je mesto! To što smo nežniji pol ne znači da smo osuđene da trpimo i tolerišemo ovakvo ponašanje – poručila je pevačica.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare