Oglasila se Jelena Đoković povodom smrti svog deke - BIGportal.ba
Ex Yu

Oglasila se Jelena Đoković povodom smrti svog deke

Jelena Đoković, supruga najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića, nedavno je ostala bez svog deke, koji je preminuo u 82. godini života. On je sahranjen na seoskom groblju u Veliševcu, pored Ljiga, a na vječni počinak su ga ispratili porodica, rodbina i prijatelji. Jelena Đoković je objavila i emotivni post na društvenim mrežama.

“Staza mog detinjstva, mojih šetnji, slatkih sanjarenja i iluzija. Priroda iz snova. Moj Ljig. I još jedno do kraja ispisano poglavlje ovog predivnog života – uloga unuke. I ta uloga, toliko značajna i posebna, ako je po redosledu stvari, nas pripremi i na ono što nam je svima na početku puta darovano – kraj. Pa tako sam ispratila još jednu divnu dušu put večnosti… put novog početka. Zahvalna beskrajno”, napisala je ona na Instagramu.

Podsetimo, deda Jelene Đoković, Milosav Radisavljević, preminuo je u 82. godini života i sahranjen je juče na seoskom groblju u Veliševcu.

Milosava su na večni počinak ispratili porodica, rodbina i prijatelji, kao i unuka Jelena Đoković, supruga prvog tenisera na svetu, Novaka Đokovića.

Radisavljevićevo ime je prvi put dospelo u javnost kada je 2018. godine bio otet, tada su mu razbojnici upali u kuću i iz novčanika navodno uzeli 26 000 dinara, a zatim ga navodno izveli napolje i vezali za strujni dalekovod u kukuruzištu kod sela Ćućin, pisali su tada domaći mediji.

Izvor: Nova

Danas objavljeno

Neda Ukraden o bivšem mužu: Shvatio je šta je izgubio

Vanja A

Jana: Otac je prodao traktor zbog moje karijere

Vanja A

Hospitalizovana Slađana Milošević

Vanja A

Ostavite komentar