13. Oktobra 2019.

Off-road Porsche 911 koji je spreman za apokalipsu

Big Portal

Oni su transformisali klasični 1984 Porsche 911 3.2 Carrera u ultimativni safari off-road model. Nazvan Willy, od strane direktora operacija ove kompanije, Endija Kilkojna, Porsche 911 je prvobitno bio u potpunosti ogoljen i ponovo konstruisan ispočetka, sa brojnim novim osobinama koje sada krase njegovo telo iz osamdesetih godina.

Tokom perioda od oko deset meseci, tim Kelly-Moss je ogolio ovaj automobil, a potom su zamenili, obnovili, rekonstruisali ili redizajnirali svaki deo nekadašnje trkačke mašine, kako bi ga pretvorili u off-road zver.

Najinteresantniji je dodatak BFGoodrich All-Terrain KO2 guma, koje automobilu omogućavaju da savlada svako okruženje u kom se nađe. Takođe, model je dobio jedinstveni krovni panel i roll kavez, spušeni balans i branike, dok je njegov krov kreiran od karbona i kevlara.

Osim toga, možemo primetiti 9eleven LED farove, LED light bar od 30 inča i mnogo toga drugog. Na kraju, morate priznati da je ovo zaista unikatni Porsche model, koji je inače trenutno dostupan za kupovinu putem aukcije, sa početnom cenom od 400.000 dolara.

Izvor: Autoexclusive

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare