Off road "Kozara 2022", prijavljeno 280 učesnika - BIGportal.ba
Auto-moto Ostalo

Off road “Kozara 2022”, prijavljeno 280 učesnika

U Kozarskoj Dubici večeras počinju 12. međunarodni Off road susreti “Kozara 2022”, sa oko 280 učesnika sa prostora bivše Jugoslavije i inostranstva.

Jedan od organizatora Off road trke Bojan Miljatović potvrdio je da je najviše prijavljenih učesnika iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, te BiH, ali da se pojavljuju i neke udaljenije zemlje.

“Dolaze nam i ljudi iz Austrije, možda i jedan učesnik iz Velike Britanije, vidjećemo još. Imamo prijavljenih 280 učesnika koji će stići u oko 100 vozila”, istakao je Miljatović.

On je izjavio novinarima da niko u BiH ne organizuje noćnu trku, te da je manifestacija po tome jedinstvena.

“Prema broju učesnika, na prostoru bivše Jugoslavije samo trka na Kordunu je veća. Mi smo odmah do njih”, rekao je Miljatović.

Off road susret “Kozara 2022” počeće u 19.00 časova noćnom vožnjom po obroncima Kozare.

Za sutra u 10.00 časova planiran je prolazak takmičarskih vozila od krčme “Fijaker stari” kroz centar grada i dalje prema manastiru Moštanica. Od 13.00 časova slijedi cjelodnevna vožnja po šumskim stazama.

UNA | Ljubitelji džipova iz čitavog regiona stižu na padine Kozare!

U nedjelju, 3. aprila, u 11.00 časova počeće ispit spretnosti na specijalno pripremljenom poligonu iza gradske pijace u Kozarskoj Dubici, koji će biti otvoren za sve ljubitelje terenskih vozila.

Nezavisne.

Danas objavljeno

Auto će sam smanjiti brzinu ako vozač ne vidi znak ograničenja VIDEO

Vanja A

“Mora da smo bili pijani kada smo odobrili ovaj automobil”

Vanja A

Stellantis ima novog direktora u Srbiji

Vanja A

Ostavite komentar